Jobba smartare och bli mer effektiv med vårt tillväxtprogram

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa.

Vi vet att du som företagare ofta har flera olika roller, du är vd, men också till exempel marknads- och personalchef. Dessutom är tiden knapp… mest hela tiden. Då kan det vara svårt att hitta tid för att utveckla affären och företaget på lång sikt. I vårt företagsprogram kan vi hjälpa dig skapa utrymme för utveckling och tillväxt.

Vi i tillväxtprogrammet vet hur det är att vara företagare

Många ledare för små och medelstora företag säger just det till oss – att de inte har tid att ta tag i den långsiktiga strategin. Vår erfarenhet säger oss att företagare, genom tydliga strukturer och strategier, faktiskt får tid över att blicka framåt.

Business Region Göteborg har genom åren hjälpt tusentals företagare i Göteborgsregionen att öka sina företags tillväxt och omsättning, samtidigt som de nyanställer. I vårt företagsprogram erbjuder vi analyser, seminarier och workshop samt tillgång till våra rådgivare och experter, förstås.

Våra rådgivare kan hjälpa dig att svara på frågor som:

• Har du rätt kompetens för att säkra affären?
• Kan du effektivisera försäljningen?
• Har du paketerat ditt erbjudande rätt?

Våra företagsrådgivare:

Charlotta Johansson, företagsrådgivare

Charlotta Johansson
Skicka epost
031-367 61 86

Boka möte
Ywonne Genberg, företagsrådgivare

Ywonne Genberg
Skicka epost
031-367 61 67

Linkedin
Mikael Johansson, företagsrådgivare

Mikael Johansson
Skicka epost
031-367 61 05

Boka möte
Eva Källrot, företagsrådgivare

Eva Källrot
Skicka epost
031-367 62 02

Linkedin
Birgitta Petersson Nordh, företagsrådgivare

Birgitta Petersson Nordh
Skicka epost
031-367 61 33

Boka möte
Karin Öberg, företagsrådgivare

Karin Öberg
Skicka epost
031-367 61 18

Linkedin

Låt oss prata om ditt företags utmaningar!

Lämna dina kontaktuppgifter så hör en av våra rådgivare av sig för att se hur vi kan hjälpa dig att utveckla ditt företag.

Gör vårt snabba företagstest

Drömmer du om att få fart på hjulen och utveckla ditt företag? Gör vårt snabbtest som är första steget mot ökad tillväxt och lönsamhet.

Ta pulsen på ditt företag med vårt snabbtest!
Företagstest - formulär

Företag i tillväxtprogrammet går bättre och anställer fler

Sedan 2010 har vi varje år låtit analysföretaget Bisnode göra en tillväxtrapport för att se hur det går för deltagare i vårt tillväxtprogram jämfört med en kontrollgrupp. Resultaten brukar vara positiva men den senaste tillväxtrapporten är den bästa någonsin! Rapporten visar att våra företag går bättre i alla tre mätkategorier. Se filmen där analytikern Jan Fineman berättar mer.

Planering viktigt för framgångsrika företagare

Vi vet att alla företag är olika. Därför får alla företagare en personlig företagsrådgivare. På så sätt kan ni hitta en väg att utvecklas långsiktigt samtidigt som du släcker akuta bränder.

Välkommen att följa med på en tillväxtresa. Vi börjar med en analys och tar fram en handlingsplan. Våra rådgivare är med dig hela vägen. Dessutom erbjuder vi seminarier, nätverk och workshops.

Vi ser att företag som deltar i Expedition Framåt har bättre tillväxt och resultat än sina konkurrenter. Det blir helt enkelt affärsutveckling som ger resultat. Ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt. Just nu har vi drygt 300 företag i Göteborgsregionen som deltar i programmet.

Det här ingår i tillväxtprogrammet

• Analys för att identifiera företagets styrkor och svagheter, med efterföljande genomgång och åtgärdsförslag
• Egen företagsrådgivare som sätter mål och följer upp
• Ledarseminarier med mingel och inspiration inom affärsutveckling
• Informativa seminarier med fokus på dialog. Svar på frågor kring skatter, arbetsgivaransvar, marknadsföring, digitalisering

Fördjupning och tillval tillväxtprogrammet:

• Företagsanpassade workshops
Öppna workshops med andra företagare
Analysverktyg
Nätverk tillsammans med andra företagsledare
Rådgivning med spetskompetens från våra erfarna affärsutvecklare
Aktuella samarbeten med andra aktörer kring utbildningar och insatser

Tillväxthjulet – grunden för långsiktig tillväxt

Modellen för vårt tillväxtprogram baseras på forskning och mångårig erfarenhet från näringslivet. Det finns åtta nycklar som är avgörande för att skapa långsiktig tillväxt i små och medelstora företag. Utifrån den här modellen har vi skapat tillväxtprogrammet Expedition Framåt.
Läs mer om de olika delarna i tillväxthjulet

Kontakta oss gärna

Detta program riktar sig till små och medelstora företag i Göteborgsregionen. Hör av dig till Susanne om du är nyfiken eller gör snabbtestet för att se var er utvecklingspotential finns.
Expedition Framåt är ett affärsutvecklingsprogram för små och medelstora företag där våra rådgivare och experter ger dig verktygen att utvecklas och skapa hållbar tillväxt.

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration