Företag365 – workshops som får fart på ditt företag

Vill du få ditt nya företag att växa, hitta fler kunder och utöka ditt nätverk? Då ska du delta i Företag365 – en workshopserie för dig som vill få upp farten på din verksamhet.

Start 18 januari - För handel & restaurang

Är du verksam inom handel och restaurang?

Då är detta workshopserien för dig! Genom en specialinriktad Företag365 för Handel och Restaurang får du chansen att vässa dina kunskaper inom affärsmodell, försäljning, ekonomi och marknadsföring för att lyfta ditt företag till nästa nivå. Få bättre helhetsgrepp över din verksamhet, effektivisera din tid och lär dig fokusera på rätt saker!

Läs mer och anmäl dig här
Investera i dig och ditt företag. Kvinna som promenerar på en shoppinggata.

Helhetsförståelse viktig

Företag365 är en en workshopserie som riktar sig till dig som startat och driver en verksamhet som du vill lyfta till nästa nivå. 

Vi arbetar utifrån helheten och skapar förståelse för sambanden mellan:

  • Affärsmodell – Affärsmodellen är en beskrivning av hur verksamheten ska skapa värde för kunden. Vi går igenom era varor/tjänster och hur ni når kunderna för att kunna tjäna pengar.
  • Marknadsföring – Här fokuserar vi bland annat på marknadsplanering, segmentering och dina målgrupper. Men viktiga delar är även ditt varumärke, dina kanaler och varför kunden ska välja ditt företag.
  • Ekonomi – I denna workshop handlar det en hel del om budgetering, kalkyler och nyckeltal. Vi tittar på hur du kan använda ekonomi som beslutsunderlag för att bli mer framgångsrik.
  • Försäljning – Vi diskuterar säljplanering, nykundsbearbetning och kundvård. Stora frågor är hur du hittar affärer och hur gör du dina möten mer säljande?
Företag365 har gett mig en djupare förståelse av områden som rör företagande och entreprenörskap, speciellt kan jag bättre förstå hur de berör vårt företag som redan är etablerat och ska påbörja sin resa vidare.
Jonas Olsson, ägare av Möbelverket i Göteborg

Både teori och praktik

Under träffarna varvas teori med praktik och tillsammans med ett antal andra entreprenörer skapar vi ett gemensamt kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Det ger dig värdefulla insikter om hur man framgångsrikt driver företag och vad som är bäst för din verksamhets utveckling.

Workshops leds av erfarna rådgivare:

Ingrid Alestig
Ingrid har specialistkunskaper inom försäljning där hon är van att jobba med allt från säljledning och strategi till säljteknik och kundkommunikation.

Magnus Lundin
Magnus har mer än 20 års erfarenhet från varumärkesarbete och kommunikation, både som konsult och marknadschef inom olika branscher.

Andreas Molander
Andreas har stor erfarenhet av affärsutveckling i startup- och innovativa bolag samt framtagning och genomförande av strategiska mål.

Personlig affärsrådgivning ingår

Efteråt får du dessutom två timmars personlig affärsrådgivning inom det område där du känner att du behöver mest stöd.

Kursen var en väldigt bra start som gav mig så många pusselbitar. Och den var inte så dyr, det var viktigt i sammanhanget. Och nu vet jag att marknadsföring är det jag behöver grotta ner mig i mest.
Maria Englund-Olofsson, ägare till MEO konsult
Företag365. Workshopserie i fyra delar inklusive personlig rådgivning.

Omfattning och kostnad

Tid
Programmet består av fyra workshops à 3 timmar, totalt 12 timmars utbildning + 2 timmar personlig affärsrådgivning

Pris
1.495 kr exkl moms

Kontakta mig om du vill veta mer

Maria Lindström
Näringslivsutvecklare
Arbetsområden: Affärsutveckling Kompetensförsörjning Hållbarhet