Pilotproduktion av livsmedel
7 oktober 2022
Nationellt unik anläggning genom kombinationen av personal och livsmedelsklassade lokaler.
Här finns livsmedelsklassade lokaler med utrustning för tillverkning, produktutveckling inklusive produktions- och produktanalys.
Personalen tillsammans med lokalerna, utrustningen, och analysmöjligheterna ger en unik, storskalig och multidisciplinär miljö för förbättring av dagens livsmedelstillverkning och utveckling av framtidens livsmedel.
Anläggningen består av utrustning lämpad för tillverkning av och test av utrustning för:
- Kött- och fiskprodukter
- Bageriprodukter
- Växtbaserade produkter
- Soppor, såser, juicer, m.m.
- Extruderade köttanaloger
- Extraktion av protein, stärkelse, fiber m.m.
Detaljer
Livsmedel & jordbruk
Konstruerad/simulerad miljö
Kommersiell
Testbädd
Göteborgsregionen