Seminarier och workshops för små och medelstora företag

Vi erbjuder regelbundet kunskapshöjande och inspirerande seminarier och workshops där du får möjlighet att utvecklas som entreprenör och företagare. Ta chansen att lära dig något nytt, håll utkik i vår kalender.

Företagare diskuterar idéer vid workshop
Vi erbjuder en lång rad semniarier och workshops för att du och ditt företag ska få möjlighet att utvecklas

För dig som ska starta företag

För dig som funderar på att starta eget företag ordnar vi med jämna mellanrum träffar, seminarier och workshops med massor av användbar information. Många av dessa är kostnadsfria.

Det kan handla om allt från att du lär dig bokföring och att göra en affärsplan till att du får kunskap om skatteregler, anställningsregler eller arbetsrätt. Att du samtidigt träffar andra i samma situation och skapar nya kontakter är en bonus.

För dig som vill utveckla befintlig verksamhet

Vi arrangerar regelbundet kunskapshöjande och inspirerande seminarier och workshops för dig som redan har företag och vill utvecklas. Vi går igenom allt från grundläggande affärsutveckling, ekonomi och offentliga upphandlingsfrågor till branschspecifika ämnen och stora internationella seminarier. Många av dem ingår i vårt tillväxtprogram Expedition Framåt.

Passa på att lära dig något nytt som får dig att ta ett steg vidare, träffa andra i samma situation, skapa nya kontakter och utöka ditt nätverk.

Företag365 – workshops som får fart på ditt företag

Vill du få ditt nya företag att växa, hitta fler kunder och utöka ditt nätverk? Då ska du anmäla dig till Företag365 – ett program för dig som vill få upp farten på din verksamhet.

Läs mer om Företag 365
365

Kontakta oss gärna

Maria Lindström
Näringslivsutvecklare
Arbetsområden: Affärsutveckling Entreprenörskap Företagsakuten
Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Seminarier Administration