Visa i PDF format

Ta ditt framgångsrika företag till nya höjder med Marknadslyftet

Bra kan bli bättre. Marknadslyftet ger dig som är framgångsrik företagare i ett redan lönsamt företag rätt redskap för att lyfta verksamheten till nya höjder. Detta är ett påbyggnad efter vårt tillväxtprogram.

Påbyggnadsprogram marknadslyftet workshop i hexagon mot bakgrund av människor som workshoppar

Är du ledare i ett framgångsrikt företag? Grattis! Både till bedriften så här långt och till den outnyttjade potential som med största sannolikhet finns i verksamheten.

Från bra till bättre med Marknadslyftet

Redan fungerande organisationer och koncept har de bästa förutsättningarna för att utvecklas och växa som företag. Ni har ordning och reda i affärer och struktur. Styrningen av företaget fungerar och de beslut ni fattar implementeras. Ni är lönsamma.

Som ledare kan du välja att förvalta en fungerande verksamhet och säkerställa tillväxt i marknadens takt. Eller så vill du något mer. Och då kan Marknadslyftet vara rätt satsning.

Ta ditt företag till nya höjder

Marknadslyftet riktar sig till redan framgångsrika företag och ledare. Programmet baseras på forskning, tillämpning och uppföljning av tillväxt i medelstora företag. Programmet utgår från den tillväxtmodell som utvecklats inom ramen för tillväxtprogrammet Expedition Framåt vid Business Region Göteborg.

Om du har en uttalad vilja att utvecklas och växa med ditt företag och om du är beredd att sätta av tid för både planering och genomförande, då kan deltagande i Marknadslyftet vara rätt väg att gå.

I gengäld får du tillgång till några av marknadens vassaste tillväxtexperter och handfast coachning i strategiska val och daglig ledning. Allt för att bli ännu bättre.

För oss har Marknadslyftet varit perfekt. Generellt innebär det att man får en slags genväg, en tempohöjare, när du inte behöver uppfinna hjulet själv varje gång. Nu när vi har fått organisationen på plats så bestämmer vi själva hur stora vi ska bli. Det känns otroligt bra!
Magnus Johansson, VD, OAT-gruppen

Kontakta oss gärna för mer information

Detta erbjudande riktar sig till små och medelstora företag i Göteborgsregionen som deltar i vårt tillväxtprogram. Hör av dig till Susanne om du är nyfiken eller gör snabbtestet för att se var er utvecklingspotential finns.
Vi erbjuder ett tillväxtprogram för små och medelstora företag där våra rådgivare och experter ger dig verktygen att utvecklas och skapa hållbar tillväxt.

Susanne Abildtrup
Koordinator
Arbetsområden: Event Administration
Visa i PDF format