Besök Yesbox under Kulturkalaset

17 augusti 2017
16-20 augusti är det Kulturkalas i stan. I Bältesspännarparken huserar Jubileumspaviljongen, där några av projekten inför 400-årsjubileet presenterar sig – bland annat Yesbox!

Årets kulturkalas är i full gång, och håller öppet till och med söndag 20 augusti.

Passa på att komma förbi och bekanta dig med Yesbox! Vi har en egen kulturbox placerad i Bältesspännarparken – en öppen mötesplats där vi pratar innovationer, entreprenörskap och nyföretagande. Och allt annat som rör företagsamhet.

Dessutom - på fredag kl. 12.15 samt 17.00 genomför vi en kulturhistorisk gestaltning av Göteborg som innovations- och entreprenörsstad. Don't miss out!

4 september öppnar vi verksamheten – då hittar du oss i Hus B13 i Gamlestadens Fabriker 
Yesbox är Göteborgs nya mötesplats för entreprenörer, innovatörer och nyföretagare. I Yesbox samverkar ett flertal aktörer inom vägledning, rådgivning och utbildning riktad till alla som utvecklar idéer, funderar på, planerar för eller driver företag i någon form. 

Här får du som är nyföretagare (och även alla andra som är intresserade av att starta företag) kostnadsfri rådgivning och experthjälp. Här kan du även ta del av kostnadsfria aktiviteter, föreläsningar, seminarier, workshops och liknande inom marknadsföring, e-handel, bokföring med mera. 

Välkommen att testa dina idéer.

Tipsa en vän