Eget Företag - en mässa för dig som vill starta eget

24 april 2017
Är du sugen på att starta och driva eget företag? Besök oss, och flera andra experter inom nyföretagande, på mässan Eget Företag på Brewhouse nu på torsdag!

Det är många som är intresserade av att driva eget företag. En del har sina affärsidéer klara för sig, somliga har flera uppslag som kanske behöver sorteras, och andra är bara nyfikna på tanken med att driva eget.

Vem du än är du välkommen att träffa oss från Business Region Göteborg, och flera andra aktörer som kan hjälpa dig på vägen till ditt eget företag, på mässan Eget Företag på Brewhouse nu på torsdag. Där träffar du rådgivarna, experterna och nätverken som kan hjälpa dig som ska starta eller redan driver företag.  

På mässan kan du även gå på seminarier, lära dig och inspireras om allt som har med företagande att göra: Go digital, försäljning, bokföring, e-handel, marknadsföring, prissättning, moms och regler, budget, hållbarhet, starta eget som pensionär och massor av annan nyttig information – helt kostnadsfritt.  

Färgbox

Var: Brewhouse, Åvägen 24 412 51 Göteborg
När: Torsdag 27 april, 09.00-17.00
Pris: Fri entré (via länken: http://egetforetag.se/göteborg-eget-företag/besökare/göteborg-27-april ) Entré vid dörren kostar 100kr.

 

Tipsa en vän