Företagssafari – studietur i verkligheten

21 november 2016
Volvo Cars
Skolungdomar som är nyfikna på hur det är att arbeta och som vill få djupare insikter kring vad för kompetens de behöver ute på arbetsmarknaden kan under Euroskills att ta del av tre studieturer. Turerna anordnar av Business Region Göteborg tillsammans med Volvo Cars, Volvo Lastvagnar och Renova.

Studieturerna vänder sig till grundskoleklasser, gymnasieklasser och nyexaminerade studenter från hela Europa och kommer vid behov att hållas på engelska.

Tre företagssafaris för skolungdomar och nyexaminerade:

  • Volvo Lastvagnar 1 december
  • Volvo Cars 2 december
  • Renova 2 december

Läs mer och anmälan>>

Färgbox

Den som deltar på studieturerna behöver vara myndig och kunna legitimera sig vid förfrågan.  Målsman/lärare ansvarar för barn under turen.
Turen är kostnadsfri, men vi tar ut en no-show-avgift på 350 kronor om avbokning inte sker vid förhinder. Avbokning ska ske senast dagen före aktuell studietur.

Färgbox

Euroskills är en yrkesmässa för morgondagens talanger. Besökarna ges möjlighet att inspireras, prova på yrken och upptäcka sina egna talanger. Evenemanget vill visa yrkesutbildningens möjligheter till arbete, eget företagande, fortsatta studier och individuell utveckling.

 

Tipsa en vän