Vi delar ut specialpris i The Brewhouse Awards

8 december 2016
I kväll delar vi ut ett specialpris till en av finalisterna i The Brewhouse Awards inom kategorin Sociala innovationer och socialt entreprenörskap.

Business Region Göteborg var en av aktörerna som tog initiativet till att starta Brewhouse år 2007 och vi är fortfarande en av delfinansiärerna till verksamheten.

I år finansierar Business Region Göteborg även ett specialpris som består av en prischeck på 50 000 kronor till ett av finalbidragen i The Brewhouse Award, inom kategorin Sociala innovationer och socialt entreprenörskap. Priset är kopplat till vårt uppdrag att skapa bättre förutsättningar för socialt företagande som vi har fått från Göteborgs Stad.

Här kan du se finalisterna (i kategorin Sociala innovationer och socialt entreprenörskap) i årets tävling. För deltagarna i kategorin gäller att de ska ha en registrerad ideell eller ekonomisk verksamhet (dock ej enskild firma), med aktivitet främst inom Göteborgs stad.

Färgbox

Visionen för socialt företagande är att Göteborg ska vara en stad där människor vill engagera sig och där engagemanget tas tillvara. Grunden är att den innovationskraft och kreativitet som finns i staden ska bidra till ett långsiktigt hållbart samhälle och en bättre värld.

 

Tipsa en vän