Hallå där Madelene Näslund, ny projektledare för tech!

Ny projektledare tech, Madelene Näslund

Göteborgs spännande techscen växer och Madelene Näslund är ny projektledare för techsatsningen på Business Region Göteborg.

Välkommen till Business Region Göteborg Madelene. Hur känns det? 

Tack så mycket. Kort och gott kan jag sammanfatta känslan som fantastiskt! Det känns otroligt spännande att få ta mig an den här rollen och jag är taggad på att få komma igång.

Vad gjorde du innan du började på BRG?

Jag jobbade nästan 7 år på Venture Cup där jag hade hand om allt från eventplanering, till statistikhantering, handledning av tidiga startups och allt där emellan.

Vad blir ditt första uppdrag?

Nästa vecka kommer jag att få känna på lite mer hetluft när jag åker till Köpenhamn och TechBBQ vilket ska bli jättekul. Det blir första stora steget att marknadsföra Göteborg internationellt som techstad. Jag kommer vara med på vårt event den 15 september där vi har med oss några av Göteborgs främsta techprofiler.

Hur ser du på Göteborg som techstad?

Jag tycker att Göteborg i flera avseenden gör många bra saker men som tyvärr inte får tillräcklig synlighet. Det behöver vi ändra på. Hur det ska göras är den svåra nöten att knäcka men att visa på Göteborgs enorma kompetens inom tech är något jag vill arbeta för. Det finns stor potential att lyfta det som redan händer men också för fler nya spännande initiativ och etableringar att ta plats.  

Något mer du vill tillägga?

Kanske något motsägelsefullt men jag tror att man ibland kan skapa betydligt mer intresse för vissa saker genom att göra dom mer svåråtkomliga och komma ganska långt genom att skapa lite FOMO. Få saker skapar till exempel så mycket intresse och nyfikenhet som en kö.

Kort fakta om Madelene:

På dialekten hörs snabbt att det inte är en infödd göteborgare du har att göra med, men med snart 15 år i staden har hon ganska bra koll på läget. Född och uppvuxen i Västmanland men hittas nu här med bonusfamilj som består av tre barn och sambo i ett hus med en lagom liten gräsplätt som förhoppningsvis ska förvandlas till en härlig trädgård inom kort.

Välkommen till Business Region Göteborg säger vi till Madelene!

Kontakt

Bild på Madelene Näslund
Madelene Näslund
Projektledare
Kontakta mig om: Affärsutveckling, Entreprenörskap, Tech