Tillbaka till publikationer

Företagartips: Hållbar affärsutveckling i alla tre dimensioner

Företagartips: Hållbar affärsutveckling i alla tre dimensioner
Idag inser de flesta företagare vikten av att arbeta långsiktigt och hållbart. Kraven höjs och den som inte kan redovisa sina hållbarhetsambitioner riskerar bli bortvald i upphandlingar eller av allt mer krävande konsumenter. Hållbarhet är inte längre ett sidoprojekt utan berör hela verksamheten och för att få med helheten behöver du arbeta med alla tre dimensioner: ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Läs mer i dokumentet nedan.

Jobba smartare och bli mer effektiv med vårt tillväxtprogram

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Detta infoblad är framtaget av våra affärsutvecklare som dagligen jobbar med att stärka företagare i vårt program.

Business Region Göteborg är stadens näringslivskontor men vi finns till för hela Göteborgsregionen. Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare att skapa lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa.

Vill du veta mer om hur vi kan stötta dig och din verksamhet, kontakta Susanne Abildtrup på susanne.abildtrup@businessregion.se.