Tillväxtprogrammet Expedition Framåt ger ditt företag kraft att växa

Expedition Framåt är ett individuellt anpassat program som ger små och medelstora företag kraft att växa. Arbetet sker efter en väl beprövad modell och mätningar visar att de företag som deltar utvecklas upp till 20% bättre än sina konkurrenter. Välkommen att göra din tillväxtresa med oss!
Tillväxtprogrammet Expedition Framåt ger ditt företag kraft att växa

Välkommen på tillväxtresan!

Många företag växer inte så snabbt som de skulle kunna göra. Därför finns tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Programmet tar sin utgångspunkt i ditt företagets behov. Och med hjälp av rätt kunskap och kontakter öppnar vi sedan upp för nya möjligheter för ditt företag att växa och nå sin fulla potential längs hela tillväxtresan.

Arbetet sker efter en väl beprövad modell baserad på tillväxthjulet. Mätningar visar att de företag som deltar utvecklas avsevärt bättre än sina konkurrenter. Och det vill vi att du som driver företag i Göteborgsregionen ska få ta del av. Hjärtligt välkommen att göra din tillväxtresa tillsammans med oss!

 

Citat

Företag som deltar i Expedition Framåt har bättre tillväxt och resultat än sina konkurrenter. Och ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt.


Ta sikte på framtiden

Varje lyckad resa börjar med noggranna förberedelser. Du har säkert en vision om eller känsla för hur långt ditt företag kan nå. Vi gör en analys som visar ditt företags nuläge samt visar på de möjligheter och utmaningar du står inför för att ditt företag ska kunna växa i önskad takt.

Välj resväg

En bra karta är ovärderlig för att hitta rätt. Utifrån dina förutsättningar tar vi fram en handlingsplan som visar vilka mål du ska nå under resans gång och hur du ska nå dem.

Börja din tillväxtresa

Dags att gå ombord. Våra företagsrådgivare guidar dig hela tiden längs vägen och vår verktygslåda är fullmatad med värdeskapande insatser, aktiviteter och tjänster som du kan ta del av.

Vilka företag kan hänga med på resan?

Företag med 0–249 anställda. Vi vill att den som deltar från företagets sida är vd, ägare eller annan person i ledande ställning. Det viktigaste kriteriet är att företagets ledning vill att verksamheten ska utvecklas och växa.

Långsiktigt växande - avsätt tid

Gott om tid är det alltid ont om, särskilt om man har en ledande befattning. Expedition Framåt är ett långsiktigt tillväxtprogram. Och vår tillväxtmätning visar att det är viktigt att avsätta tid för deltagandet.

Ett engagemang som lönar sig

Vår tillväxtrapport visar tydligt att företag som deltar i Expedition Framåt växer snabbare och når bättre resultat än sina konkurrenter. Ju mer aktivt deltagande, desto högre tillväxt. Och företagen anställer också fler. Läs mer om vår tillväxtrapport här >>

Vad kostar det att delta?

Att vara med i tillväxtprogrammet Expedition Framåt kostar 10.000 kr/år under inledningsåret och 7.500 kr/år under följande år. Deltagandet förnyas årligen.

Vad ingår i avgiften?

Den grundläggande företagsanalysen, alla ledarseminarier och alla Svar Direkt ingår in deltagaravgiften. För att ta del av workshops, analysverktyg, nätverk och övrig affärsrådgivning tillkommer en avgift. Din företagsrådgivare kan ge dig mer information.

Färgbox

Intresserad av att veta mer? Välkommen att kontakta oss.

Nyfiken på alla våra aktiviteter? De kan du se här i vårt kalendarium

Nyfiken på vilka företag som deltar i Expedition Framåt? Kolla här!

Mer inspiration hittar du på www.tillvaxtresan.se.

 

Tip a friend