Affärer med FN?

VÄSTSVENSKA HANDELSKAMMAREN

Parkgatan 49, 411 38 GÖTEBORG

fredag 2 juni 2017

08:00 - 10:00

Hur gör du affärer med FN? Det är vad denna morgon kommer att fokusera på. Seminariet ger insikt, inspiration av leverantörer samt matchningshjälp gentemot projekt, allt kring upphandling av multilateral/FN upphandling och hur det fungerar.
Affärer med FN? Stora affärsmöjligheter för Svenska företag
Most Photos

Förenade Nationerna(FN) och dess underorganisationer utgör tillsammans en mångmiljardmarknad och bidrar till en hållbar samhällsutveckling i de områden där bistånd och hjälp behövs allra mest. FN upphandling är idag ett prioriterat område för Sveriges regering som i Sveriges exportstrategi (2015) särskilt har riktat sig mot detta område.
Som ett led i utvecklingen av svenska multilaterala affärer, i samarbete med upphandlingsexperter och leverantörer till FN bjuder Business Sweden in till ett frukostseminarium där ni kommer få:

  • Introduktion till multilateral/FN upphandling, och;
  • Insikter från nuvarande leverantörer och;
  • Matchningssupport gentemot projekt och upphandlingar

Varför ska ert företag komma? Potentialen för svenska företag är mycket god, det finns alltifrån mindre upphandlingar till jätteaffärer men även ramavtal som kan vara intressanta samt innovationssamarbeten. Med svenskt fokus på hållbarhet och innovation kan ni därmed även bidra bättre samhällsbyggnad och goda gärningar via er försäljning till FN.

Seminariet är kostnadsfritt.

När driftiga företag vill växa på en internationell marknad arbetar Business Region Göteborg via Enterprise Europe Network. Det är världens största affärsnätverk för små och medelstora företag som vill ut på internationella marknader. Våra experter ger dig den rådgivning du behöver för att kommersialisera dina innovativa idéer och för att expandera till internationella marknader. Vi har räckvidden, kunskapen och tjänsterna för att hitta intressanta internationella affärskontakter till ditt företag.

Enterprise Europe Network

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend