Du och ditt företag kan vara med och göra skillnad!

Kompetenscenter Hisingen

Vågmästaregatan 1A, Hållplats: Hjalmar Brantingsplatsen, Göteborg

tisdag 18 september 2018

08:30 - 10:00

Är du en av dem som vill göra en insats för att de som står utanför arbetsmarknaden i Göteborg ska komma närmare jobb? Har du funderat över hur ni på din arbetsplats kan bidra – men vet inte hur du ska gå tillväga? För dig som vill engagera dig finns det mycket att bidra med. Du kan vara med och rusta personer för arbetsmarknaden genom att väcka intresse för och ge inblick i arbetslivet.
Tillsammans river vi murarna

Vi vänder oss till dig, företagare eller anställd, som vill dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter inom ditt yrke eller bransch till personer som står utanför arbetsmarknaden.


Din insats är en till ett par timmar. Det kan handla om ett samtal över en fika, studiebesök på din arbetsplats eller berätta vad du gör för en grupp arbetssökande. Du kan berätta om hur det är att arbeta inom din bransch, hur det är att ha ditt yrke, hur det fungerar på din arbetsplats eller hur det är att driva företag.


Det finns som sagt mycket att bidra med och det finns vinster. Ni får möjlighet till nya möten, framtida kompetensförsörjning, att bidra till det goda samhället och att den egna verksamheten utvecklas.


Låter det intressant? Kom på mötet, då berättar vi mer om hur och när du kan komma igång.
Vi bjuder på frukostmacka och dryck.

Varmt välkommen!
Göteborgs Stad, Arbetsmarknad och Vuxenutbildningen
Business Region Göteborg AB
 
Anmäl dig senast den 12 september till: lena.sultanovic@businessregion.se

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend