Finansiering för småföretagare

Kulturhuset Blå Stället

Angereds torg 13

tisdag 28 januari 2020

17:00 - 19:30

Behöver du kapital för att starta eget eller för att utveckla ditt företag? Vill du träffa experter som kan ge dig information om olika vägar till finansiering? Då är du välkommen på finansieringskväll för småföretagare!
Finansiering för småföretagare

Nu erbjuder Business Center Nordost i samarbete med Västra Götalandsregionen, Almi, Coompanion, och Swedbank en kostnadsfri informationsträff för dig som funderar på att starta – eller som redan har startat företag.

Under kvällen går vi igenom hur du förbereder dig inför mötet med finansiärer. Vi berättar också om olika vägar att söka bidrag eller lån.

Dessutom får du tips om hur du kan starta med små resurser, hur du kan hitta rätt typ av finansiering utifrån dina behov, hur du kan få många att satsa på ditt företag - och mycket mer.

Finansieringshjälp på plats
Jan Svensson från Mikrofonden Väst/Coompanion kommer prata om bootstrapping, dvs hur du kan starta och utveckla företag med väldigt lite kapital, samt om folkfinansiering/crowdfunding, dvs hur du kan få många att satsa på ditt företag.

Swedbank informerar om smidiga betallösningar, rätt försäkringar för företagets trygghet och finansiering som passar ditt företag.

Almi investerar i framtida tillväxt. De erbjuder lån och rådgivning till företag som vill utvecklas och växa. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas.

Västra Götalandsregionen - erbjuder olika typer av finansiering till små och medelstora företag.

Frågor?
Kontakta Dragan Sako, dragan.sako@businessregion.se, Business Region Göteborg 

Arrangeras i samverkan med Mikrofonden Väst, Coompanion, Swedbank, Västra Götalandsregionen och Almi Företagspartner.

Varmt välkommen att anmäla dig!

Färgbox

Datum: 28 januari 2020
Tid: 17.00-19.30
Plats:Kulturhuset Blå Stället, Angereds Torg 13
Pris: Kostnadsfritt
Kontakt/info: Dragan Sako, dragan.sako@businessregion.se
Sista anmälningsdag:27 januari 2020

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend