Företagsmässa - Utveckla affärer med hållbarhet i fokus

Angered Arena

Högaffelsgatan 15, Göteborg

torsdag 3 oktober 2019

16:00 - 19:00

Välkommen till Angereds Företagarförenings och Stadslandet Göteborgs kostnadsfria företagsmässa för att utveckla dina affärer med hållbarhet i fokus. Ta chansen att synas i ett större forum, vidareutveckla dina hållbara idéer med lokala drivkrafter och inspireras av likasinnade företagare.
Företagsmässa Angered
Foto: pexels.com

Under kvällen bjuder vi på mat och spännande föredrag från lokala eldsjälar, entreprenörer och direktörer. Anmäl ditt deltagande senast den 27 september.

Program

16.00 - Mässan öppnar.

16.15 - Välkomst av Mikael Ljungberg från Angereds Företagarförening och Katarina Lindfors från Stadslandet Göteborg.

16.25 - Business Region Göteborgs VD Patrik Andersson om att arbeta för att skapa förutsättningar för hela regionens näringsliv genom att bistå med kunskap, kontakter och arenor för samverkan.

16.45 - Peter från Sotenäs kommun tillsammans med ett företag från Sotenäs berättar om hur kommun och företag arbetar i symbios.

17.30 - Helena Holmberg om Gamlestadens utveckling och stadsutvecklingsprojektet BID som används i flera delar av världen.

18,00 -  Estrellas VD Carina Hansson om bolagets hållbara utveckling i Angered.

18.30 -  Wine Mechanics grundadare Kenneth Gustavsson berättar om Nordens första stadsvineri som finns i Slakthuset i Gamlestaden.

18.55 -  Mikael och Katarina summerar dagen.

Logo Göteborgs Stad, Angered, EU

Färgbox

Denna företagsmässa arrangeras av Angereds Företagarförening i samarbete med Stadslandet Göteborg, som är ett EU-medfinansierat projekt som drivs av Business Region Göteborg i samarbete med Göteborg Stad och Coompanion.

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend