Förmånlig chans att göra affärer i Shanghai - följ med på delegationsresa!

Shanaghai

måndag 5 november - 9 november 2018

12:00 - 12:00

Då Kina nu öppnar nu upp den kinesiska marknaden för import i stor skala, kommer vi att arrangera en delegationsresa till Shanghai i början av november 2018. Vi erbjuder 6-10 västsvenska företag, från framförallt arkitekt-, design-, konsthantverk- och modebranschen, att åka med för endast 10 000 kr/person.
Shanghai
Foto:Mostphotos

Det är Importmässan i Shanghai (China International Import Expo (CIIE)) den 5-9 november 2018 som är utgångspunkten för resan. Resan planeras och koordineras efter deltagarnas önskemål. Business Region Göteborg står för konsulter på plats som kan identifiera nyckelpersoner och arrangera möten utifrån era önskemål. Du som deltar på delegationsresan får möjlighet att stärka ditt företags marknadsposition i Kina, samt öka kunskapen om den kinesiska marknaden och kinesisk affärskultur.

Resan ingår i ett projekt som kostar 10 000 kr per företag/person (en person per företag) och i det priset ingår:
>> Personlig mötesbokare 4-6 möten enligt era önskemål
>> För – och eftermöte med exportrådgivare
>> Flygresa
>> 5 nätter i Shanghai

Deltagande företag skall vara SMEs - små- till medelstora företag. Vi tillämpar först till kvarn-principen och antalet platser är begränsade (6-10 personer)Vi tillämpar först till kvarn-principen och antalet platser är begränsade (6-10 personer) så vänta inte med att svara!

Bindande anmälan (eller fler frågor kring upplägget) sker till:
bernt.svensen@businessregion.se
___

Tider och hållpunkter:

>> 9 oktober kl 14:00 -16.30 Förmöte, Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14

• Förberedande möte kring affärskultur i Kina samt genomgång av delegationsresan

• Hjälp att förboka 4-6 möten i Shanghai (kostnad: 8 000 kr). Mötena kan avse affärsförbindelser, finansiering, samarbete etc. Till hjälp att boka möten finns bl a Invest Shanghai, Business Sweden, EEN, Business Regions Göteborgs nätverk och kontakter etc.

>> 5-9 novemvber China International Import Expo (CIIE), Shanghai

• Genomför 4-6 förbokade möten i Shanghai där någon från Göteborgs Stad deltar.

• Delta i officiella aktiviteter samt möjlighet att bjuda in kinesiska affärskontakter till dessa aktiviteter (max två (2) personer från egna företaget samt två (2) inbjudna gäster per aktivitet)

(Rekommendationen är att anlända tidigare än den 5 november för att hinna acklimatisera sig fullt till tidsomställningen.)

> 28 november Uppföljningsmöte, Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14

• Uppföljande möte med Kinakonsult och Business Region Göteborg för att utvärdera och följa upp aktiviteterna i Shanghai

--------------------------------------

Bakgrund

Kina öppnar nu upp för import i stor skala genom China International Import Expo (CIIE) för att aktivt öppna den kinesiska marknaden för världen. Marknaden är gigantisk och de som är tidigt ute med attraktiva erbjudanden kan skörda stora framgångar.

Göteborg har en lång tradition av samarbete med Kina. Shanghai och Göteborg har haft ett systerstadsavtal sedan 1986. Under de trettio år städerna har arbetat tillsammans har ett flertal samarbeten vuxit fram och för båda städerna är avtalet viktigt för att kunna skapa affärsmöjligheter.

Shanghai är också en viktig plattform för att nå resten av Kina, som växer och har mer än 150 städer med över en miljon invånare. Vi hoppas att ni som följer med ska komma in i den kinesiska marknaden och öka kunskapen om den och kinesisk affärskultur.

--------------------------------------

Detta sker i samarbete med VGR och Exportcenter Västra Götaland.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend