Frukostseminarium: Utmaningar inom transport och logistik

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5, Göteborg

tisdag 10 december 2019

07:30 - 09:30

Logistik och transporter är av avgörande betydelse inom både industri och handel. Utan väl fungerande distribution och transporter kommer produkter inte att nå fram till kunder i planerad tid, vilket får stora negativa konsekvenser.
Frukostseminarium Business Region Göteborg: Utmaningar inom transport och logistik

Göteborgsregionen är Sveriges viktigaste logistikområde. Här har vi Skandinaviens största hamn, huvudkontor för flera av de största logistikföretagen, en världsledande akademi, innovationsarenor och störst etablering av logistikverksamheter.

Branschen står nu inför stora utmaningar genom generella trender som elektrifiering, digitalisering och automatisering men också mer logistikrelaterade trender som ökad e-handel, ökade krav på snabb leverans och miljövänlighet.

John Wedel, Business Region Göteborg

John Wedel, vår expert på logistik och transport, kommer denna morgon att berätta om några av utmaningarna samt vad detta innebär för både köpare och säljare av logistiktjänster. Vad bör man tänka på för att inte bli akterseglad och tappa konkurrenskraft?

07:30 lättare frukost serveras
08:00 seminariet startar

Vem kan gå på detta frukostseminarium?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, antalet platser är begränsat.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend