Frukostseminarium - vem är Aida, bankens virtuella medarbetare?

SEB

Östra Hamngatan 24, Göteborg

onsdag 19 september 2018

08:00 - 09:30

Bankens nya virtuella medarbetare är Aida. Är du nyfiken på vad det är för uppgifter hon löser och hur kraven till hennes kompetensutveckling kommer att se ut framöver? Välkomna till FinansKompetensCentrums första seminarium för hösten.
Frukostseminarium - vem är Aida, bankens virtuella medarbetare?
Foto: TT/ IPsoft

Sedan 2016 är Aida, en virtuell supportmedarbetare på banken. Är du nyfiken på vad det är för uppgifter hon löser, hur utbildningen av henne gått till och hur kraven på hennes kompetensutveckling kommer att se ut framöver? Hur är det egentligen med hennes samarbetsförmåga? Och hur har kollegor och kunder tagit emot henne? Kan man känna sig trygg när det kommer till frågor som compliance, sekretess och säkerhet? Och på vilka andra sätt använder banken robotics, och vilka utmaningar och möjligheter ser banken med robotar i verksamheten?

På dagens frukostseminarium kommer SEBs Process Area Specialist Göran Ekeroth ge svar på dessa frågor och berätta om de erfarenheter banken har med robotisering inom verksamheten.

Tid: 19 september, kl 08:00-09:30
Plats: SEB, Östra Hamngatan 24, Göteborg

Program:
8-8:30 Frukost
8:30-9:15 Vem är Aida? Göran Ekeroth
9:15-9:30 Frågor och avslutning

Seminariet arrangeras av FinansKompetensCentrum som är ett professionellt finansnätverk som förser medlemmarna med kunskap, kontakter och inspiration. Det gör vi genom att arrangera seminarier med aktuellt innehåll och relevans för våra medlemmar. Vi jobbar i nära samarbete med Handelshögskolan och har därmed också tillgång till den nyaste forskning. Föreningen är öppen för företag, förvaltningar, högskolor/universitet och andra, som har intresse av att utveckla Göteborgs finansiella kompetens.

Genom att skapa mötesplatser för finansbranschen och vara lyhörd för aktuella ämnen och trender, bidrar FinansKompetensCentrum till att stärka det finansiella klustret i Göteborgsregionen. FinansKompetensCentrum stödjer och påverkar utvecklingen av den finansiella kompetensen i regionen, vilket är en förutsättning för ett hållbart och livskraftigt näringsliv. Business Region Göteborg driver FinansKompetensCentrum, som du kan läsa mer om här; www.finanskompetenscentrum.se

Är du ännu inte medlem? Kontakta Karin Eriksson

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend