Future Skills – största och viktigaste mötesplatsen för företagare och unga

Svenska Mässan

Mässans gata 24 Göteborg

tisdag 10 oktober - 12 oktober 2017

08:30 - 20:00

Möt framtidens medarbetare och deras föräldrar. På Future Skills ges ni som företagare en unik möjlighet att visa upp vilka olika yrken och utvecklingsmöjligheter som din bransch har att erbjuda unga personer som står inför sina framtida studie- och yrkesval.
Future Skills

I december 2016 genomfördes EuroSkills i Göteborg, som lockade över 65 000 besökare. Som ett tydligt arv efter detta skapas nu den nya mötesplatsen Future Skills i anslutning till Gymnasiedagarna. Från den 10 oktober till den 12 oktober kommer mässgolvet att fyllas av de flesta gymnasieskolorna i regionen, ett flertal skolor med riksintag, regionens arbetsmarknad och eftergymnasiala utbildningsaktörer. Det kommer att bli otaliga och spännande möten mellan företagare, unga personer och deras föräldrar, skolpersonal och vägledare. Genom en mängd olika prova på-ytor ges ungdomarna ett tillfälle att upptäcka nya yrken, få kunskap om olika branscher och prata om vilka kompetenser som krävs på en framtida arbetsmarknad. Tillsammans skapar vi helt enkelt regionens viktigaste mötesplats.

Vill ni vara med?
Representerar ni en yrkesgrupp, bransch eller arbetsplats? Erbjuder ni eftergymnasiala utbildningar eller arbetar ni själva med skola-arbetslivsfrågor? Future Skills fokuserar på flera olika delar som har med ungas framtid att göra och delas därför in i olika områden. Vid anmälan väljer ni vilken del som passar er verksamhet bäst.

Future Skills är ett samarbete mellan Göteborgsregionen, Business Region Göteborg, Näringslivsgruppen och Arbetsförmedlingen.

Kontaktperson:
Lena Sjöstrand 031-3355014 futureskills@grkom.se

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend