Innovationslabb Small - Kundupplevelse som konkurrensfaktor

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5, Göteborg

onsdag 26 februari 2020

08:30 - 12:10

Hur kan Service Design hjälpa till att kartlägga och skapa värde i kundresan? Och hur skapar man ett varumärke som får kunder att gå från att överväga en produkt eller tjänst, till att bli ambassadörer? Detta och mycket mer kommer vi att få ta del av under innovationslabbet med Valentin Experience. 
Innovationslabb Small - Kundupplevelse som konkurrensfaktor

Nu bjuder vi in till en halvdags workshop med Elin Eriksson och Erik Sanderoth från Valentin Experience. Elin och Erik är båda Business Designers och har arbetat med en mängd små och stora varumärken i alla tänkbara branscher. De fann varandra i sin delade övertygelse om att allt börjar och slutar med kunden. Och att all affärs-, kommunikations-, tjänste- och produktutveckling bör grunda sig i kundens upplevelse av att ta del av en tjänst eller produkt.

Tillsammans har de introducerat och implementerat Service Design i reklambranschen och hjälpt företag att få ökad förståelse för sina olika kundgrupper, dra insikter från kundresor och planera och implementera strategiska insatser utifrån dessa.

Både dagens föreläsning och workshop innehåller flera nyttiga lärdomar och aha-upplevelser och ger svar på varför Customer Experience är viktigt för verksamheter och varumärken idag. Föreläsningen är relevant för alla kompetenser och avdelningar och poängterar vikten av en intern samsyn kring kundens behov och hur alla kompetenser i bolaget tillsammans måste agera utifrån den insikten.

Datum: 26/2
Tid: kl. Frukost 8.30, innovationslabbet håller på till kl. 12.10
Plats: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5

Innovationslabbet är kostnadsfritt men no show avgift gäller.

 

valentine

Om föreläsaren: 

På Valentin Experience är vi ca 50 personer som alla är övertygade om att alla produkter, tjänster, kommunikation och design måste bygga på förståelsen för slutkundens verklighet. Det är först då varumärken kan förtjäna sin plats i människors liv.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend