Konjunkturseminarium med Lena Apler, tf vd Collector Bank

Göteborgsoperan

Christina Nilssons gata, 411 04 Göteborg

onsdag 20 juni 2018

14:30 - 16:30

Den 31 maj lämnade Liza Nyberg sitt uppdrag som vd på Collector Bank. Collectors styrelse har utsett Martin Nossman till ny vd för Collector AB (publ) och Collector Bank AB. Han tillträder sin tjänst den 1 augusti 2018. Styrelseordförande Lena Apler går in som tillförordnad vd fram till dess.
Lena Apler, tf vd Collector Bank
Lena Apler, tf vd på Collector Bank

På den snabbrörliga digitala nischbanken Collector Bank med huvudkontor i Göteborg, vet man att kunderna har helt andra krav och förväntningar på sin bank och de tjänster och upplevelser som de vill han tillgång till via nätet. Digitaliseringen gör att alla inom branschen måste tänka om. Den göteborgska branschutmanaren med över 500 medarbetare och en medelålder på 34 år rekryterar fler ingenjörer och programutvecklare än ekonomer och den stora frågan i branschen handlar nu om vem som äger relationen med kunden.

Möt Lena Apler, grundare till och tf vd på Collector Bank, i ett samtal med Business Region Göteborgs moderator Kajsa Dahlsten om nytänkande, mod och omställningen som sker i banksektorn. 

Seminariet inleds av Business Region Göteborgs analytiker Peter Warda, som ger en genomarbetad rapport om den regionala konjunkturen i det globala perspektivet. 

Vi vill också bjuda in dig till vårt mingel på Volvo Ocean Race-området som äger rum efter seminariet. Där får du uppleva lite av Volvo Ocean Race-vibbar och nätverka med många företagare och näringslivsrepresentanter. Vi bjuder på lättare mat.

Välkommen!

Färgbox

Tid: Registrering och fika från kl 14:30. Seminariet startar kl 15:00 och slutar kl 16:30. Minglet på Volvo Ocean Race-området startar kl 17:00. 

Plats: Konjunkturseminariet äger rum på GöteborgsOperan. Minglet äger rum på Race Village på Södra Frihamnspiren (Bananpiren). Färdsätt: Älvsnabben från Stenpiren eller buss 55 från Lilla Bommen. Man ansvarar själv för att ta sig till minglet.

Kostnad: Gratis. Vi bjuder på kaffe och kaka innan seminariet. Under minglet på Volvo Ocean Race-området bjuds det på lättare mat och alkoholfri dryck.

Kontakt: Caisa Brunander 

Sista anmälningsdag: onsdag den 13 juni (innan kl 16:00)

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend