Kostnadsfri affärsrådgivning på drop-in

Yesbox, Gamlestadens fabriker, Hus B13

Gamlestadsvägen 4, Göteborg

onsdag 22 maj 2019

14:00 - 16:00

Onsdagar 14.00–16.00 är du välkommen på kostnadsfri affärsrådgivning i Yesbox.
Kostnadsfri affärsrådgivning på drop-in

 

Varje onsdag mellan 14-16 är det Drop-In med kostnadsfri affärsrådgivning i Yesbox. Mötet fungerar som en första kontakt med våra rådgivare och är begränsat till 30 minuter, där vi utgår från ditt affärsrådgivningsbehov och hjälper dig att prioritera för att du ska kunna ta nästa steg i ditt företagande.

Det går att få rådgivning både på engelska, persiska och arabiska. 
Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp!

 

På Yesbox får dina idéer och innovationer vingar
Yesbox är Göteborgs mötesplats för entreprenörer och innovatörer, nyföretagare och såklart alla andra som har en affärsidé de vill utveckla. Hit kan du komma för att testa dina tankar och bolla dem med andra, få inspiration och professionell stöttning för att ta nästa steg. Vi har verktygen för att ge dina idéer och innovationer vingar. 

Här sitter entreprenörskap och innovation bokstavligen i väggarna. Gamlestaden har alltid varit en plats för nya idéer och banbrytande innovationer. Från 1621, när staden grundades, och framåt. I hus B13 – där Yesbox nu skapar plats för nya idéer – uppfann Sven Wingquist det sfäriska kullagret, som låg till grund för både SKF och Volvo. Så välkommen hit med dina idéer, oavsett om du är entreprenör eller innovatör. Eller vad du än går och bär på för idé. Vi hjälper dig att ta nästa steg i ditt företagande.
 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend