Ledarseminarium: Bygg drömteamet

Biopalatset

Kungstorget 2, Göteborg

torsdag 15 november 2018

15:45 - 18:00

Vilka krav och förväntningar finns på en chef och ledare idag? En sak vi vet är att man behöver stärka sin förmåga att skapa förtroendefulla relationer för att uppnå starka och självständiga team. Möt Annika R Malmberg i en färgsprakande föreställning där hon genom humor och igenkänning skapar insikter till förändring.
Möt Annika R Malmberg i ett färgsprakande ledarseminarium där hon skapar insikter till förändring genom humor och igenkänning.
Annika R Malmberg bjuder på handfasta råd för att skapa motivation och arbetsglädje på jobbet.

I en tid då många anser att vi borde varva ned och ta det lugnt menar Annika R Malmberg att det är precis tvärtom. Vi anstränger oss ofta för lite.

Annika R Malmbergs föreläsning handlar om hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Vill man skapa motivation och arbetsglädje för sina medarbetare bör man också skapa ett klimat där förtroende råder i arbetsgruppen. Då blir resultatet starka och självständiga team.

Annika bjuder oss på hemligheterna bakom framgång, med handfasta råd och verktyg som gör oss bättre på att kommunicera, samarbeta och presentera. Hon talar också om hur vi kan vända motgångar och avundsjuka till vår fördel och identifiera både våra medarbetares och våra egna styrkor för att optimera vårt team.

PROGRAM
15.45-16.00 Registrering
16.00-16.45 Föreläsning Annica R Malmberg
16.45-17.15 Fika
17.15-18.00 Föreläsning Annika R Malmberg

Vem kan gå på seminariet? 
Detta seminarium riktar sig till företag som deltar i 
tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend