Ledarseminarium: Det finns inga kunder, bara människor

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Södra Hamngatan 59, Göteborg

torsdag 5 september 2019

15:30 - 18:00

Bli ännu mer fokuserad på vad som driver affärer. Möt Robert Bloom och Markus Samuelsson i en unik föreläsning där mentala färdigheter och möjligheter att influera människor att nå ännu mer framgång sätts i fokus. Du får nycklar och verktyg som hjälper dig att utvecklas i ditt ledarskap och som tillför värde till hela din organisation.
Markus Samuelsson (tv) och Robert Bloom (th).
Markus Samuelsson (tv) och Robert Bloom (th).

Markus Samuelsson och Robert Bloom är två karismatiska och kunniga föreläsare med mer än 35 års mix av ledar- och entreprenörserfarenhet.

Markus har en gedigen och oerhört framgångsrik karriär på mobiloperatören 3 bakom sig. Idag arbetar han som ansvarig i Sverige för ÅF inom Retail och bidrar till att skapa tillväxt i en stenhård konkurrens genom att motivera sitt team och hundratals av ÅF i Sverige.

Lägg därtill Roberts entreprenörserfarenhet, såväl internationellt som på hemmaplan, och förmågan att genom ständig innovation våga utmana - så har du ett team där ett och ett blir tre och där de tillsammans gör en unik föreläsning där mentala färdigheter och möjligheten att influera människor att nå ännu mer framgång sätts i fokus. 

Du får nycklar och verktyg som hjälper dig att utvecklas i ditt ledarskap, vilket tillför värde till hela din organisation. 

Och framförallt; inspirerar och motiverar till hur du kan bli ännu mer fokuserad på vad som driver affärer.

Program
Registrering 15.30
- 16.00
Seminarium 16.00 - 16.45

Fika 16.45 - 17.15
Seminarium 17.15 - 18.00

Lättare förtäring ingår

Vem kan gå på seminariet?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i 
tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat. Om du får förhinder var god avboka dig annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend