Ledarseminarium: Digitala samhällsförändringen, hur påverkas du?

SF Biopalatset

Kungstorget 2, Göteborg

torsdag 28 februari 2019

15:30 - 18:00

Nicholas Fernholm är en fantastisk föreläsare som inspirerar och informerar om vad som påverkar framtidens arbetsmarknad, teknik och arbetssätt. Han har bland annat vunnit Talarforums Talang 2018.
Nicolas Fernholm

Inom 15 år uppskattas 47% av alla jobb som görs idag automatiseras. 61% av företag anser att ha en strategi för AI är kritiskt för verksamheten, men endast hälften av dom har en plan. Hur ska ni se till att vara i framkant och förbereda er organisation och era kunder för omställningen till den automatiserade världen? Denna föreläsning kommer att inspirera dig att ta tag i dessa utmaningar.

Nicholas Fernholm har flera års erfarenhet av att arbeta med implementering samt förvaltning av innovativa lösningar på företag. Bland annat är han förvaltningschef och är ansvarig för transportrobotarna på Nya Karolinska i Solna. Han tar oss med på en resa mot ett nytt paradigm, där disruption är en del av vår vardag. En marknad kan snabbare än någonsin bli utmanad med nya tankesätt. Nicholas föreläsning hjälper oss att förstå varför detta händer och hur man kan lyfta blicken och titta framåt och skapa en kultur där automation inte är fienden, utan ett verktyg.

Utmaningen att hantera alla dessa frågor sker i samband med ett generationsskifte. Den unga generationen gör frammarsch på arbetsmarknaden. Inom mindre än sju år kommer nittiotalisterna stå för 75% av Sveriges arbetskraft. Det innebär att tre av fyra av dina anställda, kunder och leverantörer kommer vara personer som växt upp med en mobil i handen. Hur ska ni hantera detta och vad motiverar den nya unga generationen?

Tid: 28 februari, kl 15:30-18:00
Plats: SF Biopalatset, Kungstorget 2, Göteborg

Lättare förtäring ingår. Ange allergi i anmälningsformuläret.

Vem kan gå? Detta seminarium riktar sig till VD/ ledare i företag som deltar i Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend