Ledarseminarium: Kommunikativt ledarskap i en uppkopplad värld

Biopalatset

Kungstorget 2, Göteborg

torsdag 23 maj 2019

15:30 - 18:00

Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi. I vårt digitalt landskap gäller helt nya spelregler som också kräver helt andra sätt att bedriva ledarskap på - och att kommunicera. Möt Karin Zingmark som inspirerar på temat kommunikativt ledarskap i en digital värld.
Karin Zingmark föreläser om kommunikativt ledarskap i en uppkopplad värld.
Karin Zingmark föreläser om kommunikativt ledarskap i en uppkopplad värld.

I en omvärld präglad av digitalisering och ständig förändring måste företag bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen utanför, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld.

Karin Zingmark har lång erfarenhet av förändringsledning från ledande roller i olika branscher, senast som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till “Maxa Snacket”, som bland annat lyfts av DN som en av de mest läsvärda managementböckerna just nu, och som inspirerar på temat kommunikativt ledarskap. Karin delar denna dag med sig av sin kunskap om hur man bygger en kommunikativ organisation – en förutsättning för framgång i en uppkopplad värld.

Program
Registrering 15.30 - 16.00 
Seminarium 16.00 - 16.45
Lättare fika 16.45 - 17.15
Föreläsning forts. 17.45 - 18.00

Vem kan gå på detta seminarium? 
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat.

Varmt välkommen!

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend