Ledarseminarium: Världens bästa ledarskap

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Södra Hamngatan 59, Göteborg

måndag 11 november 2019

15:30 - 18:00

Välkommen till ännu ett intressant ledarseminarium med tid för mingel och diskussioner. Vi gästas av Elizabeth Kuylenstierna, en av Sveriges mest anlitade föreläsare som bjuder på en föreläsning full av reflektion, utveckling och utmaningar.
Elizabeth Kuylenstierna föreläser om ledarskap för Business Region Göteborg

Elizabeth Kuylenstierna arbetar med ledarskapsutbildningar och grupputveckling, men även med individuell coaching. Hon är handledare inom chefsutbildningarna UGL och The Human Element, samt utbildad inom krishantering, konflikthantering, KBT-terapi, sorgbearbetning och kommunikation.

Elizabeth handleder och coachar arbetsgrupper från olika områden, både inom näringslivet och offentlig sektor. Hon har uppdrag som medlare i konflikter, hjälper arbetsgrupper genom förändringar och coachar chefer i svåra medarbetarsituationer. Hon föreläser också om ledarskap i stora delar av världen, senast bland annat i Kina, Kanada och framför allt i USA.

Hennes drivkraft är att göra skillnad, att få möjlighet att bidra till att människor mår bättre, kommunicerar tydligare, vågar vara öppna, vågar komma nära, vågar konfrontera sina rädslor och öka sin självkännedom.

Program
Registrering & mingel 15.30 - 16.00
Seminarium 16.00 - 16.45
Fika 16.45 - 17.15
Seminarium 17.15 - 18.00

Lättare förtäring ingår

Vem kan gå på seminariet?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i 
tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat. Om du får förhinder var god avboka dig annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend