Lunchlådan #3: I Norge tar det fem minuter mellan innovation och klinik – hur gör vi?

Hjärtats aula, Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Blå Stråket 12, Göteborg

onsdag 29 augusti 2018

11:15 - 13:00

Välkomna till ett interaktivt, lunchseminarium där vi diskuterar och utmanar hur man enklare och snabbare kan introducera innovationer i rutinsjukvården. Lättare lunch serveras i samband med seminariet.
Lunchseminarium om innovationer i sjukvården

Sahlgrenska Science Park, Medtech West, Business Region Göteborg och Takeda bjuder in till Lunchlådan #3. I tidigare lunchseminarier har vi diskuterat de möjligheter som finns med en snabbare implementering av innovationer i sjukvården.

Baserat på diskussionerna från tidigare lunchseminarier har vi denna gång bjudit in Björn Klem från Oslo Cancer Cluster för att berätta hur de lyckats med att snabba på utvecklandet och utvärderandet av nya innovationer för sjukvården. Vad är det som gör det möjligt och vilka är deras lärdomar i processen?

Dessutom kommer Hans Lönroth från Sahlgrenska Universitetssjukhuset samt Jonas Andersson (L), ordförande i Hälso- och sjukvårdsstyrelsen, att medverka och diskutera hur man regionalt kan ta tillvara Norges erfarenheter i vår egen verksamhet.

Medverkande
Hans Lönroth, områdeschef Sahlgrenska Universitetssjukhuset 
Jonas Andersson (L), ordförande i Hälso- och sjukvårdsstyrelsen
Björn Klem, general manager för Oslo Cancer Cluster Incubator 
Anders Carlberg, avdelningschef FoUU -Regionutvekling 

Moderator
Anna Dyhre, Employer Branding Keynote Speaker, Author, Senior Advisor, Coreworkers

Program 
11.15-12.00 Lunchmingel & registrering
12.00-13.00 Moderatorsledd diskussion

Mötet är kostnadsfritt. Boka din plats redan idag!

Detta är ett återkommande event som samarrangeras av Sahlgrenska Science Park, Takeda Pharma, Business Region Göteborg och MedTech West och som genomförs inom ramen för Catalyser, som finansieras av EU och Västra Götalandsregionen. Läs mer här.

Vi behöver din anmälan senast måndagen den 27 augusti. Skulle du få förhinder är vi tacksamma om du avanmäler dig i god tid via  events@sahlgrenskasciencepark.se
No show-avgift vid utebliven närvaro är 500 SEK.

Catalyser, ett projekt som arrangeras av Sahlgrenska Science Park, Business Region Göteborg, MedTech West och Takeda Pharma och finansierat av EU och VGR.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend