Så arbetar Getinge med finansiell hållbarhet

Online

onsdag 23 september 2020

08:00 - 09:00

På dagens webbinarium för FinansKompetensCentrum får vi veta mer om Getinges verksamhet med ett särskilt fokus på finansiell hållbarhet.
Getinges huvudkontor vid Lindholmspiren i Göteborg

När: onsdag den 23 september 2020, kl. 8.00-9.00.
Var: online.


Program:

  • Peter Hjalmarson, Group Treasurer, inleder med en kort beskrivning av Getinges verksamhet.
  • Michaela Ahlberg, Chief Ethics & Compliance Officer, ger tillsammans med Lars Mattsson, Head of Investor Relations, en inblick i hur Getinge arbetar med finansiell hållbarhet.

 

Välkommen!
Karin Eriksson, Business Region Göteborg


 

Färgbox

Seminariet arrangeras av FinansKompetensCentrum som är ett professionellt finansnätverk som förser medlemmarna med kunskap, kontakter och inspiration. Det gör vi genom att arrangera seminarier med aktuellt innehåll och relevans för våra medlemmar. Vi jobbar i nära samarbete med Handelshögskolan och har därmed också tillgång till den nyaste forskning. Föreningen är öppen för företag, förvaltningar, högskolor/universitet och andra, som har intresse av att utveckla Göteborgs finansiella kompetens.

Genom att skapa mötesplatser för finansbranschen och vara lyhörd för aktuella ämnen och trender, bidrar FinansKompetensCentrum till att stärka det finansiella klustret i Göteborgsregionen. FinansKompetensCentrum stödjer och påverkar utvecklingen av den finansiella kompetensen i regionen, vilket är en förutsättning för ett hållbart och livskraftigt näringsliv. Business Region Göteborg driver FinansKompetensCentrum, som du kan läsa mer om här; www.finanskompetenscentrum.se

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend