Så skapar du en lönsam företagskultur

OBS! Ny lokal: Clarion Hotel Post

Drottningtorget 10

torsdag 7 september 2017

15:30 - 18:00

Hur skapar man en lönsam företagskultur? Och vad är egentligen effektivt ledarskap? Elisabet Vinberg Hearn visar hur man coachar till framgång och leder anställda i organisationen på ett effektivt och inspirerande sätt, allt med målet att bli en bättre ledare och uppnå bättre resultat.
Så skapar du en lönsam företagskultur, en inspirerande föreläsning med Elisabet Vinberg Hearn.
Elisabet Vinberg Hearn tar oss med in in beteendepsykologins värld, med målet bättre ledareskap och resultat. Foto: Elisabet Vinberg Hearn

Elisabet Vinberg Hearns bevisade strategi för att skapa lönsamma företagskulturer genom framgångsrika team, affärsenheter och företag, kombinerar ett starkt affärssinne med ett sunt företagsklimat och effektivt ledarskap.

På dagens ledarseminarium kommer Elisabet Vinberg Hearn att tala om vad som gör folk engagerade på jobbet och hur du som ledare kan skapa förutsättningar för högre medarbetarengagemang. Hon kommer också att berätta hur man skapar "företagsambassadörer" och hur det i sin tur påverkar kundupplevelsen på ett positivt sätt. Det startar med medarbetarnas engagemang, den största mänskliga drivkraften för lönsamhet och en lönsam företagskultur.

Elisabet Vinberg Hearn har de senaste åren arbetat som vd och konsult för Think Solutions. Förutom utbildning inom neurolingvistisk programmering, NLP, är hon också certifierad sporthypnotist och tidigare marknadsekonom. Elisabet Vinberg Hearn har omfattande erfarenhet av organisations-, team-, ledarskaps- och personlig utveckling på den internationella och svenska arenan. Hon är en inspirerande ledare och coach, med erfarenhet från ett antal olika branscher som finans, rese, detaljhandel, IT och transport. Hon har också arbetat med marknadsföring av bland annat Tie Rack och American Express.

Hålltider för dagen:
Registrering kl 15.30
Mingel och mat 16.45
Avslut 18.00

Varmt välkommen till ett inspirerande ledarseminarium med Expedition Framåt!

Ledarseminariet ges endast för VD, företagsledare eller dig i ledande befattning i företag som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Ledarseminariet ingår i deltagaravgiften för Expedition Framåt. Ni har möjlighet att gå två personer från företaget. Antalet platser är begränsat.

Vid avbokning mindre än 24 timmar innan seminariet tillämpar vi en avgift på 500 kr.

Häng med oss på tillväxtresan!

  • Tillväxtprogrammet Expedition Framåt är ett individuellt anpassat program som ger små och medelstora företag i Göteborgsregionen kraft att växa och realisera sin fulla potential.
  • Vi utgår från ditt företags behov och tillför kunskap och kontakter som öppnar för nya möjligheter längs hela tillväxtresan.
  • Arbetet sker efter en väl beprövad modell och mätningar visar att de företag som deltar i Expedition Framåt utvecklas avsevärt bättre än sina konkurrenter.
  • Drivs av Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om tillväxtprogrammet Expedition Framåt >>

Tillväxtresan.se - här hittar du inspiration, information och berättelser från verkligheten från företagen som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend