Snackathon inför årets Innovationsvecka

Brand Design

Sofierogatan 8, Göteborg

torsdag 24 augusti 2017

08:30 - 12:00

Hur kan digital innovation minska glappet vid rekryteringar? Delta på Snackathon inför årets Innovationsvecka.
Snackathon

Arbetsgivare behöver arbetskraft och arbetssökande behöver jobb – ändå hittar de inte alltid varandra. Med Innovationsveckan 2017 vill vi hitta nya digitala lösningar, och lösningar som förenklar för arbetsgivare och arbetssökande att komma i kontakt med varandra och förstå varandra.

På Snackathon ses vi för att starta upp Innovationsveckan, och formulerar den genom att snacka tillsammans kring olika utmaningar till Innovationsveckans hackathon. Här är ni också välkomna med idéer inför Innovationsveckan 2017, och här finns möjligheten testa ny digitalteknik.

Innovationsveckan hålls i Göteborg 5-9 oktober 2017 - save the date!

Program Snackathon:

  • kl 08:30 - 09:30: Mingel med kaffe och smörgås. Prova rekryteringsträff i en VR-miljö och rekryteringsträff online.
  • kl 09:30 -11:00: Workshops där vi tar fram case till Jobbhackaton som hålls under innovationsveckan. Vi välkomnar också förslag på andra inspel under veckan.
  • kl 11:00 - 12.00: Tid finns för de som vill fortsätta mingla, snacka och testa ny teknik

För dig som redan nu vill anmäla dig till Innovationsveckan 5-9 oktober - se instruktion i anmälningslänken till Snackathon.

Färgbox

Innovationsveckan 2017 – 5:e till 9:e oktober i Göteborg

Under torsdag och fredag får besökare testa befintliga innovationer på området, delta i workshops, föreläsningar med mera. Ytterligare förslag välkomnas. Under helgen genomförs också ett hackathon på 48 timmar under ledning av Ingenjörer utan gränser. På måndagen presenteras och visualiseras de digitala lösningarna och vinnarna presenteras.

Allt som kommer fram genom Innovationsveckan är en Open Source. Vem som vill jobbar vidare med lösningar och idéer.
Programmet för veckan är fortfarande under utformning!

Färgbox

Innovationsveckan 2017 arrangeras av Business Region Göteborg, Arbetsförmedlingens Digitala Innovationscenter, Ingenjörer utan gränser Högskolan i Halmstad, och Kinnarps.

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend