Social affärsdag: Samhällsförändrande företagande – och hur du säljer in det

YESBOX - Home of Entrepreneurs

Gamlestadsvägen 4, Gamlestadens Fabriker

tisdag 20 november 2018

08:30 - 11:45

Välkommen till höstens sociala affärsdag där vi bjuder på inspiration, kunskap, nätverk och frukost. Lyssna till Shanga Aziz från Locker Room Talk som såg sitt UF-företagande som en möjlighet att bidra till samhällsförbättring. Dessutom får du lära dig att sälja in din verksamhet och det viktiga arbete ni gör.
Shanga Aziz från föreningen Locker Room Talk kommer på Social Affärsdag att prata om ett jämställt samhälle där människor känner sig trygga
Shanga Aziz från föreningen Locker Room Talk jobbar för ett jämställt samhälle där människor känner sig trygga.

Det går att förändra attityder och verka för ett mänskligare och mer inkluderande samhällsklimat. Möt en ung entreprenör som gjort just detta.

Välkommen att inspireras av Shanga Aziz från Locker Room Talk som jobbar för ett jämställt samhälle där människor känner sig trygga. Locker Room Talk samarbetar redan med både rikstäckande idrottsförbund och internationella varumärken från Sverige och har fått flera utmärkelser och priser. De har på kort tid byggt upp en verksamhet som gör skillnad, på riktigt. Kom och upplev deras resa fram till nu.

Dessutom vill vi bjuda på tips och tricks när det kommer till att sälja in ditt viktiga budskap. Att sälja är ju att övertyga. Du säljer oavsett om du vill att en kund ska köpa era produkter, att en finansiär ska satsa pengar i er verksamhet eller att någon ska bli medlem i föreningen. Motparten ska bli intresserad, tro på ditt koncept och vilja agera.

Ingrid Alestig föreläser om hur man blir framgångsrik på försäljning

 

I den här föreläsningen gör Ingrid Alestig det svåra enkelt genom att gå igenom vad som krävs för att lyckas med försäljning. Du får insikt i vad du behöver tänka på i planeringen för att jobba smart, du får förståelse för vad det är som gör att kunder blir intresserade och du får knepen som gör att du lyckas i dina möten.

Hålltider
08:30 Frukost och registrering 
09:00 Välkomna
09:15 Shanga Aziz, Locker Room Talk
10:15 Fika
10:45 Ingrid Alestig om att lyckas med försäljning
11:45 Slut

Sociala affärsdagen är kostnadsfri och anmälan görs senast tisdagen den 13 november.

Varmt välkommen!

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend