Sommarprat med årets finansprofil Klementina Österberg

Online

måndag 15 juni 2020

11:30 - 12:00

Klementina Österberg, VD på GU Ventures, är en kunnig och karismatisk ledare med hjärtat i Västsverige. Hon stöttar startups och entreprenörer och som initiativtagare och styrelseordförande i ett investeringsbolag stärker hon inte bara Västsveriges kapitalmarknad – utan också hela det västsvenska näringslivet.
Årets finansprofil 2020 Klementina Österberg
Foto: Ingela Vågsund

Under 18 år har Klementina Österberg arbetat med att utveckla och investera i idéer med stor framgång. Med ett enastående engagemang har hon lett GU Ventures till att bli en av de 20 främsta inkubatorerna i världen.

Årets sommarprat blir en vitamininjektion. Vi kommer att få höra en högst personlig berättelse om Klementinas liv och hennes passion för innovation och finans.

Välkommen!

När: 15 juni kl. 11.30-12.00
Var: Online (länk kommer i separat utskick)

Färgbox

Webbinariet arrangeras av FinansKompetensCentrum, som är ett professionellt nätverk som tillhandahåller kunskap, kontakter och inspiration. Det gör man bland annat genom att arrangera aktuella och relevanta seminarier för sina medlemmar. Föreningen är öppen för företag, förvaltningar, högskolor/universitet och andra som har intresse av att utveckla göteborgarnas finansiella kompetens. FinansKompetensCentrum stödjer och påverkar även utvecklingen av den finansiella kunskapen i regionen, vilket är en förutsättning för ett hållbart och livskraftigt näringsliv.

FinansKompetensCentrum drivs av Business Region Göteborg. Läs mer här: www.finanskompetenscentrum.se

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend