Starta Företag-kurs, Tjörn (helgkurs)

Tjörn/Stenungsund

kurslokal ej klar

lördag 24 mars 2018

10:00 - 16:00

Starta Företag-kurs för dig som funderar på att starta företag, har idéer som du vill realisera eller precis har startat företag.
BRG Starta företag-kurs

Välkommen till vår Starta Företag-kurs på Tjörn. Det är en intensiv helgkurs som ger dig grundläggande affärskunskap och erfarenhetsutbyte som är oerhört viktigt i nyföretagarfasen. Starta företag-kursen ger dig oumbärlig affärskunskap för att du ska kunna starta och driva företag. 

Under helgen 24-25 mars arbetar konkret med din affärsidé, du får  praktiska tips, individuell rådgivning och vägledning kring att starta och driva företag. Kursen riktar sig till dig som funderar på att starta företag eller precis har startat företag.

Våra kursledare har stor kunskap och många års erfarenhet av att själva driva företag. Dessutom ingår två timmar personlig rådgivning i anslutning till avslutad kurs.

Det vi tar upp i kursen är:• Vill och kan jag bli företagare?
• Vad är det jag ska sälja?
• Vilka är mina kunder?
• Hur vet jag om min idé är lönsam?
• Enskild firma, aktiebolag eller annan företagsform?
• Hur startar och registrerar man sitt företag?

Kurstillfällen: 24/3, 25/3

Färgbox

Pris: 995 kr inkl moms. I priset ingår 2 kurstillfällen och individuell rådgivning samt kursdokumentation och arbetsmaterial. I helgkursen ingår även fika och lunch. Anmälan senast 10 mars.
Kontakt och information: Maria Lindström,
maria.lindstrom@businessregion.se

 

Tip a friend