Startseminarium - Om att gå från idé till affärsmodell

Yesbox, Gamlestadens fabriker, Hus B13

Gamlestadsvägen 4, 41502 Göteborg

torsdag 14 mars 2019

15:00 - 18:00

Att starta och driva företag är inte en snitslad bana. När du har tydliggjort din vision, din företagsidé och ditt erbjudande till marknaden, både för dig själv och för din omvärld, så ökar dina förutsättningar att lyckas betydligt. Det handlar också om att förstå vilka dina personliga styrkor och svagheter är.
Startseminarium - Om att gå från idé till affärsmodell

Seminariet ”Du och ditt företag” ger dig kunskap och inspiration att utveckla din företagsidé och ditt erbjudande. Bland annat genom att ta lärdom av andra framgångsrika företagare. Ett hållbarhetsperspektiv är en förutsättning för att bli framgångsrik och detta är ett genomgående tema i seminariet. Du får också ta del av modeller och verktyg som hjälpa dig att ta företaget till nästa nivå.
Efter seminariet har du kunskap och verktyg för att arbeta fram och fastställa ditt företags affärsmodell.

Våra startseminarier består både av inspiration och nyttig information. Men det som kommer att tillföra dig mest, är vi säkra på, är dialogen med andra företagare i samma situation. Seminarierna ger stort utrymme till att diskutera möjligheter och utmaningar med andra entreprenörer. Låt oss ta dig några steg närmare ett långsiktigt lönsamt och växande företag.

Seminariet genomförs i workshopformat och bygger på delaktighet från deltagarna. 

Seminariet är gratis men utebliven avanmälan debiteras med 250:-

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend