Svar Direkt: Från idé till succé

Business Region Göteborg

Norra Hamngatan 14, Göteborg

torsdag 19 april 2018

08:30 - 11:00

Många bra företagsidéer stannar på idéstadiet. Anledningen kan vara att man saknar kunskap och verktyg att utvärdera om det är något att satsa på. Vi välkomnar dig därför till ett Svar Direkt där du får konkreta tips och verktyg att ta din idé till marknaden.
Svar Direkt: Från idé till succé
Claes Rydholm, Heléne Öhrvall och Ola Rynge från Almi Företagspartner gästar dagens Svar Direkt.

Om man vill växa, ligga i framkant och behålla sin konkurrenskraft så gäller det att utveckla sina erbjudanden på allra bästa sätt. Då gäller det att man kan förverkliga nya idéer. Men hur vet man om idén är värd att satsa på? Hur gör man för att gå från idé till affär? Och vad finns det för möjligheter till finansiering för att utveckla en idé?

Idag träffar vi innovationsexperterna Ola Rynge, Heléne Öhrvall och Claes Rydholm från Almi Företagspartner som vet vad som krävs för att omvandla idéer till lönsamma affärer. De kommer att prata om hur utvecklingen av en idé går till, vad man ska tänka på under processen, vilka verktyg man kan använda sig av och hur man sedan tar idén till marknaden samt hur man kan finansiera förstudier och utveckling av idéer.

Varmt välkommen att få Svar Direkt på hur du gör din idé till en succé!

Vem kan gå på seminariet? 
Denna aktivitet riktar sig till företag som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend