Svar Direkt: Säkra affären med rätt kompetens

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5

måndag 11 mars 2019

08:30 - 11:30

Hur kan du bättre attrahera, behålla och utveckla rätt kompetens i ditt företag? Jobbar du med ditt varumärke som arbetsgivare? På detta Svar Direkt får du inspiration och verktyg att fokusera på det viktigaste i din verksamhet – medarbetarna!
Säkra affären med rätt kompetens, seminarium hos Business Region Göteborgs tillväxtprogram Expedition Framåt

Många svenska företag går för närvarande mycket bra med fulla orderböcker och bra affärer. De goda tiderna innebär dock att efterfrågan på kompetens för många företag blir närmast akut och behovet av rätt medarbetare blir väldigt tydlig. Är ni en attraktiv arbetsgivare och arbetsplats? Hur utvecklar och behåller ni er kompetens? Och likväl som andra strategier och planer, har ni en kompetensförsörjningsplan?

Under en förmiddag diskuterar vi hur du säkerställer att du har rätt kompetens och sammansättning i ditt team, nu och i framtiden. Du får med dig praktiska verktyg och arbetssätt för att kunna attrahera, stärka och behålla rätt kompetens i ditt företag.

Ur innehållet
• Omvärldsbevakning – trender och nya generationers förväntningar.
• Stärk ditt företags arbetsgivarvarumärke.
• Presenterar verktyg och arbetssätt för att säkra kompetensen i företaget.

Seminarieledare:
Karin Henriksson är affärsutvecklare specialiserad inom organisation och ledarskap.

Karin Henriksson, affärsutvecklare på Business Region Göteborg

Vem kan gå på seminariet?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend