Svar Direkt: Sociala medier, vad händer nu då?

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Södra Hamngatan 59, Göteborg

onsdag 16 oktober 2019

08:30 - 11:30

Välkommen till ett Svar Direkt där vi diskuterar vad det blev av alla satsningar på sociala medier. Hur har förutsättningarna förändrats och framför allt, hur kan vi ta arbetet till nästa nivå?
Magnus Lundin, kommunikationsexpert Business Region Göteborg
Magnus Lundin är en av Business Region Göteborgs affärsutvecklare med lång erfarenhet inom kommunikation, som i detta Svar Direkt synar sociala medier och hur vi bäst och mest effektivt använder dem.

Många är frustrerade över att inte ha kommit igång ordentligt. Det är en rejäl utmaning att skapa relevant, starkt och genuint innehåll och många upplever att det nu är allt svårare att nå igenom i de sociala kanalerna. Och vem ska producera allt innehåll? Företaget själv eller en extern byrå?

Vi kommer diskutera kring dessa frågeställningar:

  • Vad har fungerat bra? Vad har gått sämre?
  • Hur har förutsättningarna förändrats?
  • Hur kan vi skapa starkt innehåll? Internt eller via extern byrå?
  • Hur ser juridiken ut kring de sociala medierna?
  • Hur kan vi komma igång med arbetet och hur kan vi följa upp våra insatser?

Magnus Lundin har mer än 20 års erfarenhet från varumärkesarbete och kommunikation, både som konsult och från marknadsavdelningar inom ett antal olika branscher.

Lättare förtäring ingår.

Plats:
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Södra Hamngatan 59, Göteborg

Tid:
Onsdagen 16 oktober kl 08:30-11:30

Vem kan gå på seminariet?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat. Om du får förhinder var god avboka dig annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Dokumentation
Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend