Svar Direkt: Ta makten över din tid

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Södra Hamngatan 59, Göteborg

tisdag 21 januari 2020

08:30 - 11:30

Det finns ingen patentlösning för att strukturera sin tid och sitt arbete, men det finns några enkla grundregler som minskar förekomsten av tidstjuvar. Michael Alphov är mannen som gillar att jobba smart, det vill säga jobba mindre men få mer gjort. Hur går den ekvationen ihop?
Michael Alphovs föreläsning Ta makten över din tid på tillväxtprogrammet Expedition Framåt hos Business Region Göteborg

Målet med denna förmiddag är att ta del av nya insikter och verktyg som är direkt användbara i vardagen. Föreläsningen genomförs på ett pedagogiskt, lättsamt och inspirerat sätt där igenkänningsfaktorn är hög och skratt blandas med allvar. Michael Alphov föreläser och utbildar inom personlig effektivitet, effektivt ledarskap, effektiva möten och effektiva team.

Några axplock ur seminariet:

  • Fatta beslut om mail, utskrifter och telefonsamtal för att undvika förhalningsbeteende
  • Lär dig sätta konkreta mål på dags-, vecko-, månads-, kvartals- och årsnivå
  • Lär dig delegera och få mer gjort genom ökat samarbete
  • Gör kalendern till din bästa vän med en realistisk och proaktiv planering

Vem kan gå på seminariet?
Detta seminarium riktar sig till företagare som deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Två personer från varje företag kan gå, totala antalet platser är begränsat. Om du får förhinder var god avboka dig annars tillämpar vi en no-show-avgift på 500 kr.

Notera att vi kan komma att dokumentera aktiviteten med foto och/eller film för att eventuellt publicera materialet i någon av våra offentliga kanaler vid ett senare tillfälle.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend