Treasury Seminarium – aktuella trender och utmaningar

Handelshögskolan, SKF-salen

Vasagatan 1

onsdag 28 november 2018

15:00 - 17:30

Tillsammans med en panel av erfarna Treasury-profiler samtalar vi kring de aktuella möjligheter, hinder och risker som vi ser inom Treasury Management just nu.
Treasury Seminarium – aktuella trender och utmaningar
Mostphotos

Panelen ger sin syn på digitalisering, kryptovalutor och gröna obligationer. Vi diskuterar likviditetshantering, forecasting och sanktioner och hur dessa kan bemötas. Vi belyser frågan kring informations- och riskhantering och om hur vi kan sätta policies kring frågor vi ännu inte känner till den fulla vidden av, men som vi vet kommer att ske i en nära framtid.

Efter panelsamtalet finns tid för fortsatta samtal och diskussioner.

Panel:
Peter Gustafsson, Stena Metall Finans
Elisabeth Mosséen; Volvo Cars
Gusten Danielsson, Cellink
Peter Hjalmarson, Getinge
Marcus Hansson, Finanschef Balder
Med flera…
Moderator: Per Adler, Danske Bank
   
Program:

15.00  Check-in, fika och mingel
15.30 ”Treasury – aktuella trender och utmaningar” med panelen
17.30 Avslutning och eftersnack

Tid:
28 november 15.00–17.30 + eftersnack
Plats:
Handelshögskolan, Vasagatan 1, SKF-salen

Varmt välkommen!

Färgbox

Seminariet arrangeras av FinansKompetensCentrum som är ett professionellt finansnätverk som förser medlemmarna med kunskap, kontakter och inspiration. Det gör vi genom att arrangera seminarier med aktuellt innehåll och relevans för våra medlemmar. Vi jobbar i nära samarbete med Handelshögskolan och har därmed också tillgång till den nyaste forskning. Föreningen är öppen för företag, förvaltningar, högskolor/universitet och andra, som har intresse av att utveckla Göteborgs finansiella kompetens.

Genom att skapa mötesplatser för finansbranschen och vara lyhörd för aktuella ämnen och trender, bidrar FinansKompetensCentrum till att stärka det finansiella klustret i Göteborgsregionen. FinansKompetensCentrum stödjer och påverkar utvecklingen av den finansiella kompetensen i regionen, vilket är en förutsättning för ett hållbart och livskraftigt näringsliv. Business Region Göteborg driver FinansKompetensCentrum, som du kan läsa mer om här; www.finanskompetenscentrum.se

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend