Varsågoda Accelerator: Göteborgs samhällsutmaningar

Kommer inom kort

Kommer inom kort

måndag 16 oktober 2017

08:00 - 16:30

Idag startar det sociala affärsutvecklingsprogrammet Varsågoda Accelerator. Totalt 12 företagare med innovativa idéer kommer under två intensiva månader att utveckla idéer som på olika sätt kan förbättra eller minska Göteborgs samhällsutmaningar.
Varsågoda Accelerator: Göteborgs samhällsutmaningar
Varsågoda Accelerator: Göteborgs samhällsutmaningar

Det finns en lång rad samhällsutmaningar runt oss i vår stad Göteborg. I Varsågoda Accelerator med temat Göteborgs samhällsutmaningar, deltar företag med idéer som kan främja och förbättra Göteborgs Stad på ett bredare samhällsplan och hit välkomnar vi alla slags idéer som på något sätt kan göra vår stad till det bättre.

Göteborgs samhällsutmaningar är en av fyra sociala affärsutvecklingsprogram som vi på Business Region Göteborg genomför under 2017.

Här kan du läsa mer om Varsågoda Accelerator>>

Socialt företagande drivs av Business Region Göteborg på uppdrag av Göteborgs Stad.

Bild vänster uppifrån:Cirkus Unik, Bigård, Amningshjälpen, EcoMarket,Klädoteket/Fasion Festival, Jobbpuzzlet/Bräcke Diakoni, Real stars, ReTurn, InterAct Kulturmöten, Urban Scrapyard, Resursrestaurangen, RFHL, MR-piloterna, God man med hjärtat, InterAct Kulturmöten.

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Det här är affärsutvecklingsprogrammet Varsågoda Accelerator

Varsågoda är en social accelerator dit du kan söka som är samhällsentreprenör och har en idé som kan lösa en samhällsutmaning i Göteborgs Stad. Hösten 2017 kan du som driver förening, stiftelse och aktiebolag med samhällsnytta i fokus få möjlighet att utveckla din bästa samhällsfrämjande idé. Ansök senast den 15 juni eller 15 september 2017.

Tip a friend