Vikten av ett aktivt styrelsearbete

Veras Gräsmatta

Vera Sandbergs Allé 8, Göteborg

tisdag 16 april 2019

15:00 - 17:00

När du som företagsägare vill få ditt företag att växa så behövs olika kompetenser, kunskaper och erfarenheter med på resan. Att ha en aktiv styrelse som är med och styr verksamheten kan vara ett bra sätt att skapa hållbar tillväxt.
Seminarium: Vikten av aktivt styrelsearbete

Denna eftermiddag vänder sig till dig som är företagsägare och/eller om du är nyfiken på styrelseuppdrag. Vad innebär det att ta in externa styrelseledamöter? Hur skapas förutsättningar för ett värdeskapande styrelsearbete?

Connect Väst, Styrelseakademin Västsverige, Almi Väst och Business Region Göteborg samarrangerar detta event då vi alla jobbar med utveckling av företag inom olika faser och vi ser aktivt styrelsearbete som ett bra verktyg för att skapa värde och tillväxt i bolag.

Vi börjar med att lyssna till Petra Palmgren Lindwall som professionellt arbetar som styrelseordförande med 26 styrelseuppdrag i ryggsäcken och som också är ackrediterad lärare på Styrelseakademin. Vi pausar för mingel med lättare förtäring och dryck. Efter det kommer Christina Aspestedt från Almi Företagspartner Väst leda ett samtal med några företagsägare och externa styrelseledamöter om deras erfarenheter, utmaningar och tips.

Vem kan gå: Företagsägare och/eller om du är nyfiken på styrelseuppdrag. Inga förkunskaper krävs. Ett öppet event för de som är intresserade av ämnet.

Tid: Kl. 15:00-17:00 inkl. lättare förtäring, sedan mingel fram till kl.18:00.

Pris: Kostnadsfritt (no show-avgift på 350 kr).

Dessutom kommer vi att hålla ett matchmakingevent den 16 maj som är en fristående uppföljning där intresserade företag och potentiella styrelseledamöter träffas. Mer information om detta kommer inom kort.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend