Vikten av ett aktivt styrelsearbete

SEB

Östra Hamngatan 24, plan 4, Göteborg

fredag 11 oktober 2019

13:00 - 15:00

Långt ifrån alla små och medelstora företag har en aktiv styrelse. Men det finns många fördelar med att ta in personer med kompetens, erfarenhet och ett brett nätverk i styrelsen. Så jobbar exempelvis många framgångsrika tillväxtbolag.
Vikten av ett aktivt styrelsearbete, seminarium Business Region Göteborg

Många små företag är ofta entreprenörsdrivna och fokus ligger därmed på det operativa. När bolaget växer uppstår ofta behov av stark och proaktiv styrelse men alla har inte kunskap om hur man rekryterar och bedriver ett aktivt styrelsearbete.

Den 11:e oktober diskuterar vi styrelsens uppdrag och vilka fördelar som finns med en extern styrelse. Petra Palmgren Lindwall kommer leda denna genomgång, hon arbetar i flera styrelser och är en av StyrelseAkademiens ackrediterade lärare. Dessutom möter vi två erfarna styrelseordföranden tillsammans med ägare/VD som berättar om deras samarbete. Vi reder ut vad styrelsens uppdrag är, dess roller och ansvarsfördelning.

Datum: 11/10 kl 13.00 – 15.00.
Plats: SEB, Östra Hamngatan 24, plan 4, Göteborg
Pris: Kostnadsfritt, men vi tar ut en no show-avgift på 350 kr för de som inte avbokat sig i förtid.

Business Region Göteborg arrangerar tillsammans med ALMI Företagspartner Väst, Connect Väst, SEB Greenhouse och StyrelseAkademien i Västsverige detta seminarium uppdelat på två träffar. Inbjudan till båda träffarna riktas till dig som är ägare, VD, ledamot, styrelseordförande, valberedning eller på annat sätt har en ledande befattning och söker extern styrelsekompetens, men även till dig som för egen del söker styrelseuppdrag. Nästa steg är ett matchmaking-event som äger rum den 26:e november.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend