Volvo Cars ett företag i förändring - hur påverkar det finansfunktionerna?

Volvohallen

Gunnar Engellaus väg 2, 418 78 Göteborg

onsdag 15 november 2017

08:30 - 10:00

Volvo Cars har de senaste åren genomgått stora förändringar - ägarbyte och globala förändringar inom fordonsbranschen med nya utmaningar som följd. Hur har finansfunktionerna och specifikt treasury utvecklats?
Frukostseminarium Volvo Cars

På frukostseminariet den 15 november träffar vi Patrik Tolf, Deputy CFO and Head of Finance, och Elisabeth Mosseén, Group Treasurer, som berättar om Volvo Cars förändringsresa och hur detta har påverkat och utvecklat både Finans och Treasury inom bolaget.

Vi får också en inblick i hur Volvo Cars ser på de förändringar och utmaningar som sker inom bilindustrin och hur detta ställer nya krav på finansavdelningen.

Datum: 15 november
Tid: kl. 08:30-10:30. Vi bjuder på frukost.
Plats: Volvohallen, Gunnar Engellaus väg 2, 418 78 Göteborg
Sista anmälan: 13 november

Varmt välkommen!

Vill du bli medlem och få inbjudningar från FinansKompetensCentrum? Anmäl dig till Karin»

Färgbox

Seminariet arrangeras av FinansKompetensCentrum som är ett professionellt finansnätverk som förser medlemmarna med kunskap, kontakter och inspiration. Det gör vi genom att arrangera seminarier med aktuellt innehåll och relevans för våra medlemmar. Vi jobbar i nära samarbete med Handelshögskolan och har därmed också tillgång till den nyaste forskning. Föreningen är öppen för företag, förvaltningar, högskolor/universitet och andra, som har intresse av att utveckla Göteborgs finansiella kompetens.

Genom att skapa mötesplatser för finansbranschen och vara lyhörd för aktuella ämnen och trender, bidrar FinansKompetensCentrum till att stärka det finansiella klustret i Göteborgsregionen. FinansKompetensCentrum stödjer och påverkar utvecklingen av den finansiella kompetensen i regionen, vilket är en förutsättning för ett hållbart och livskraftigt näringsliv. Business Region Göteborg driver FinansKompetensCentrum, som du kan läsa mer om här; www.finanskompetenscentrum.se

 

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend