Webbinarium: Inbound – digital marknadsföring med syfte

Online

onsdag 20 maj 2020

09:00 - 11:00

I denna session går vi igenom begreppet Inbound marknadsföring som innefattar allt från innehåll till vilka kanaler du använder dig av, allt format efter dina kunders köpresa och hur moderna beslutsfattare genomför sin research online. Du får mer insyn i helheten men vi går också igenom hur du kickar igång er digitala marknadsföring med syfte.
Alice Orbelin, affärsutvecklare med fokus inom marknad och försäljning.
Alice Orbelin, affärsutvecklare med fokus inom marknad och försäljning.

Vi startar med en genomgång av köpresan, frågar oss vilka företag som är era potentiella köpare och vilka på företaget det är ni ska kommunicera med. Därefter ser vi över vikten av att kommunicera rätt budskap till rätt person och i de kanaler som just era köpare befinner sig. Det handlar om att du ska få en förståelse för vikten av att bygga en tydlig arkitektur för att skapa en automatiserad marknadsföring som genererar rätt leads och affärer.

Webbinariet leds av Alice Orbelin, affärsutvecklare med fokus inom marknad och försäljning.

Program:
09.00-ca 09.45
 Webbseminarium
09.45-10.45 Frågor besvaras skriftligt via livechatt. Frågor kan ställas löpande i chatten under och efter seminariet.

Länken till webbinariet kommer att skickas ut i ett separat mail den 20 maj kl 08.00!

TIPS! Om du inte har möjlighet att närvara den givna tiden, anmäl dig i alla fall så får du länken så att du kan titta vid senare tillfälle.

Webbseminarier öppna för alla regionens företagare!

I dessa coronatider har vi på Business Region Göteborg växlat upp och ställt om vårt stöd till regionens företag på många sätt. Bland annat genom att sända fler webbseminarier öppna även för de företagare som inte deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Detta gör vi för att stärka alla regionens små och medelstora företag, så välkommen att delta och sprid gärna eventen till företagare i ditt nätverk.
Detta webbinarium ingår i en serie om fyra sändningar som omfattar ämnena Ledarskap, Marknadsföring, Mål och strategi samt Ekonomi.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend