Webbinarium: Ledarskap med nya utmaningar

Online

måndag 18 maj 2020

09:00 - 11:00

Nu mer än någonsin behöver du som ledare skapa trygghet genom att agera lugnt och med fokus. Men vad behöver du själv för att kunna vara den trygga ledaren? Välkommen till ett webbseminarium där vi tipsar om verktyg för att skapa en väl fungerande arbetsmiljö i en osäker omvärld.
Madeleine Andrén, affärsutvecklare med fokus inom organisation och ledarskap.
Madeleine Andrén, affärsutvecklare med fokus inom organisation och ledarskap.

Vi har en längre tid haft god tillväxt och stabil ekonomi i Sverige där en stor utmaning varit att hitta rätt kompetens. Nu är läget ett annat – nu kämpar många företag för sin existens och medarbetare såväl som chefer har ett stort behov av att känna någon form av trygghet.

Därför behöver du som ledare själv agera lugnt och med fokus. Kom ihåg att föregå med gott exempel i allt från attityd till handling. Du behöver även använda andra verktyg för ditt ledarskap, du behöver vara trygg i dina beslut och ha fokus på din egen hållbarhet – du är kaptenen som står stadigt även om det stormar runt omkring. Under detta webbinarium får du många handfasta tips om hur du ska gå tillväga för att skapa detta lugn. Webbinariet leds av Madeleine Andrén, affärsutvecklare med fokus inom organisation och ledarskap.

Program:
09.00-ca 09.45
 Webbseminarium
09.45-10.45 Frågor besvaras skriftligt via livechatt. Frågor kan ställas löpande i chatten under och efter seminariet.

Länken till webbinariet kommer att skickas ut i ett separat mail den 18 maj kl 08.00!

TIPS! Om du inte har möjlighet att närvara den givna tiden, anmäl dig i alla fall så får du länken så att du kan titta vid senare tillfälle.

Webbseminarier öppna för alla regionens företagare!

I dessa coronatider har vi på Business Region Göteborg växlat upp och ställt om vårt stöd till regionens företag på många sätt. Bland annat genom att sända fler webbseminarier öppna även för de företagare som inte deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Detta gör vi för att stärka alla regionens små och medelstora företag, så välkommen att delta och sprid gärna eventen till företagare i ditt nätverk.
Detta webbinarium ingår i en serie om fyra sändningar som omfattar ämnena Ledarskap, Marknadsföring, Mål och strategi samt Ekonomi.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend