Webbinarium: Scenarioplanering för att hantera stora utmaningar

Online

måndag 25 maj 2020

09:00 - 11:00

När det sker dramatiska förändringar på kort tid är det lätt att förkasta företagets mål och strategier. Men att ta stora beslut utan att analysera effekten kan få förödande konsekvenser. Välkommen till ett webbseminarium där vi går igenom hur du kan skissa på olika scenarion och handlingsplaner för att kunna ställa om verksamheten.
Philip Wramsby, affärsutvecklare med fokus inom mål och strategier.
Philip Wramsby, affärsutvecklare med fokus inom mål och strategier.

När coronasmittan nu förändrat spelplanen för nästan alla företag vill vi fokusera på hur småföretagare kan vara proaktiva i sin planering. Att genomföra rätt beslut med kort ledtid har i många fall visat sig vara nyckeln till långsiktig framgång. Genom att analysera olika scenarion och koppla handlingsplaner till dem kan verksamheten överleva kortsiktigt samtidigt som den långsiktiga konkurrenskraften stärks.

Ambitionen med detta webbinarium är att ge grunderna för att kunna göra detta på ett framgångsrikt sätt, och även att svara på era frågor. Webbinariet leds av Philip Wramsby, affärsutvecklare med fokus inom mål och strategier.

Webbinarium: Scenarioplanering för att hantera stora utmaningar

Program:
09.00-ca 09.45
 Webbseminarium
09.45-10.45 Frågor besvaras skriftligt via livechatt. Frågor kan ställas löpande i chatten under och efter seminariet.

Länken till webbinariet kommer att skickas ut i ett separat mail den 25 maj kl 08.00!

TIPS! Om du inte har möjlighet att närvara den givna tiden, anmäl dig i alla fall så får du länken så att du kan titta vid senare tillfälle.

Webbseminarier öppna för alla regionens företagare!

I dessa coronatider har vi på Business Region Göteborg växlat upp och ställt om vårt stöd till regionens företag på många sätt. Bland annat genom att sända fler webbseminarier öppna även för de företagare som inte deltar i tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Detta gör vi för att stärka alla regionens små och medelstora företag, så välkommen att delta och sprid gärna eventen till företagare i ditt nätverk.
Detta webbinarium ingår i en serie om fyra sändningar som omfattar ämnena Ledarskap, Marknadsföring, Mål och strategi samt Ekonomi.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend