Webbinarium: Visual Forum 2020

webinar - online

måndag 25 maj 2020

13:00 - 15:00

Den 25:e maj kommer den ledande skandinaviska konferensen kring visualisering tillbaka med fokus på Digitala Tvillingar.
Digital Tvilling

Den 25:e maj kommer den ledande skandinaviska konferensen kring visualisering tillbaka. Det var i alla fall vår tanke. Tyvärr har covid-19 satt stopp för detta, precis som för mycket annat.

Vi tänker dock inte ge oss så lätt och skapar därför ett webinar på samma tema. Se det som en försmak till höstens Visual Forum när vi planerar att genomföra det stora eventet, precis som vanligt.

Vi kommer att bjuda in tre föreläsare som dessutom kommer vara med oss live och svara på era frågor som ni kan skicka in under deras föreläsningar.

Föreläsare:

Claus Pop Larsen, RISE
VAD ÄR EN DIGITAL TVILLING?

Eric Jeansson , Göteborgs stad
DIGITAL TVILLING FÖR EN HÅLLBAR STAD

Lisa Åbom, Saab
DIGITAL TVILLING I GRIPENS LIVSCYKEL

Visual Forum går som ett coevent till Eurographics and Eurovis, den stora internationella forskarkonferensen inom visualisering och grafik. Detta kommer också att sändas virtuellt. Läs mer här!

Bjud in dina kollegor, kunder och partners till Visual Forum och lär dig mer om hur digitala tvillingar används i dag och möjligheterna det erbjuder för morgondagen.

Länk till webinariet kommer att skickas ut och publicerats på eventsidan.

Webinariet är kostnadsfritt.

Vill du veta mer? Kontakta Lars.Bern@businessregion.se

Visual Forum grundades av Business Region Göteborg redan 2005 i samband med vårt arbete inom Visualisering. När Business Region Göteborg tillsammans med Lindholmen Science Park grundade Visual Arena Lindholmen 2012, lämnade vi även över stafettpinnen för Visual Forum. Efter några år i dvala så satsar Göteborg och Norrköping tillsammans för att åter få liv i Visual Forum.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend