Workshop: Få tiden att räcka till - gör rätt saker!

Business Region Göteborg

Östra Hamngatan 5, Göteborg

torsdag 21 mars 2019

08:30 - 11:30

Tid ses ofta som en bristvara. Så hur ser vi till att använda vår tid på bästa sätt så att vi verkligen lägger tid på saker som leder oss framåt mot våra uppsatta mål? Och hur säkerställer vi att vi jobbar smart och effektivt med att planera och genomföra våra olika uppgifter? Välkommen till en workshop där vi gör tiden till en effektiv tillgång för planering av rätt saker.
Workshop: Få tiden att räcka till - gör rätt saker!
Workshop: Få tiden att räcka till - gör rätt saker!

En sak är säker, vi har alla 24 timmar per dag till vårt förfogande. Under dessa timmar ska vi få plats med såväl jobb, livet, sömn, planering och mycket, mycket mer.

Alla vet vi också, i teorin, att det krävs planering, prioritering och ökat utrymme för att bli effektivare - men hur gör vi i praktiken? Hur använder vi vår tid på bästa sätt? Hur säkerställer vi att vi jobbar smart och effektivt med att planera och genomföra våra olika uppgifter? Och hur ser vi till att det vi gör verkligen leder oss framåt mot våra uppsatta mål?

Välkommen till en inspirerande halvdagsworkshop som riktar sig till dig som vill känna att du har kontroll på din tid och gör rätt saker, och med fokus på att få till planer och teorier i verkligheten så att det skapas verklig förändring i vardagen.

Detta tar vi upp under workshopen

  • Min roll, mitt uppdrag – hur sorterar jag rätt?
  • Planering, prioritering & att skapa utrymme i kalendern
  • Att säga nej – hur svårt kan det vara?

Förutom nya insikter och inspiration så får du med dig bra verktyg och flum-fria tips för att underlätta att du verkligen förändrar ditt eget beteende – såväl i din arbetsroll som i andra sammanhang.

Pris: 1500 kr/person

Workshopledare: Madeleine Andrén

Madeleine Andrén är affärsutvecklare specialiserad inom ledarskap och organisation. Madeleine har stor erfarenhet av att arbeta med små- och medelstora företag och stöter ofta på, i sina olika uppdrag, frågeställningar och utmaningar kring planering, struktur och hur man skapar utrymme i kalendern.

Vem kan gå på workshopen?
Denna workshop riktar sig till företagare som deltar i 
tillväxtprogrammet Expedition Framåt. Totala antalet platser är begränsat.

Anmälan

The date for this activity has passed.

Tip a friend